دکتر محمدرضا خانی رئیس مرکز تحقیقات پالایش آب از انتشار مقاله مهندس بسطام قنبری عضو هیئت موسس مرکز تحقیقات پالایش آب (WPRC) در ژورنال معتبر
Bioresource Technology در انتشارات الزویر(Elsevior) خبر داد .

رئیس مرکز تحقیقات پالایش آب دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران ضمن اعلام این خبر گفت : مقاله مهندس بسطام قنبری عضو هیئت موسس مرکز تحقیقات پالایش آب در تاریخ 16 فوریه سال 2016 با ضریب تاثیر 494/4 و تحت عنوان :
Optimization of the Moving-bed biofilm Sequencing Batch Reactor (MBSBR) to control aearation time by kinetic computational modeling:simulated sugar-industry wastewater treatment در ژورنال معتبرBioresource Technology در انتشارات الزویر(Elsevior) مورد پذیرش نهایی قرار گرفته است .
دکتر خانی در رابطه با اهمیت و محتوای این پژوهش علمی گفت : این مقاله در حوزه مهندسی فاضلاب به ارائه روش جدید مدلسازی تلفیقی سینتیکی کامپیوتری در تصفیه فاضلاب صنایع شکر با کمک سیستم بیوفیلم متحرک دستاوردی تازه در صنعت آب و فاضلاب دنیا مطرح می کند. و حاصل چندین سال تلاش بی‌وقفه و موثر نامبرده و همکاران وی می‌باشد.
رئیس مرکز تحقیقات پالایش با بیان اینکه انتشار این مقاله در یکی از معتبرترین ژورنال های تخصصی انتشارات الزویر(Elsevior) بیانگر توانمندی و ظرفیت علمی اساتید این واحد دانشگاهی است که امید است با ایجاد فضای مناسب و بستر انجام تحقیقات بیشتر؛ شاهد ثبت اختراعات و ابداعات و انتشار مقالات بیشتر در مرکز تحقیقات پالایش آب و سایر مراکز تحقیقاتی دانشگاه باشیم.
جهت مشاهده مقاله به لینک زیر مراجعه شود

انتشار مقاله عضو مرکز تحقیقات پالایش آب دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران در انتشارات الزویر نسخه قابل چاپ