دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران از "برگزاری كارگاه آموزشي روش تحليل خبر از سلسله كارگاه هاي ابزارهاي رسانه " در 9 اسفند ماه 94 با سخنراني استاد دكتر حسين عابديني قائم مقام خبرگزاري صدا و سيما و با حضور اساتید عضو هيات علمي و جمع از دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي خبر داد .

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران از "برگزاری كارگاه آموزشي روش تحليل خبر از سلسله كارگاه هاي ابزارهاي رسانه " در 9 اسفند ماه 94 در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي خبر داد . بر اساس همين گزارش جلسه ی اول اين نشست آموزشي سلسه کارگاه های آموزشی در روش های تحلیل خبر از سلسله کارگاه های ابزار رسانه با سخنراني استاد دكتر حسين عابديني قائم مقام خبرگزاري صدا و سيما ، اساتید عضو هيات علمي و جمع از دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي در سالن edc اين واحد دانشگاهي تشكيل شد . گفتني است : محورهاي كارگاه آموزشي روش تحليل خبر 1- مبانی تحلیل در تلوزیون 2- عملیات نفوذ در رسانه های خبری بوده است كه مورد بحث و بررسی قرار گرفت . شايان ذكر است : جلسه ی دوم این کار گاه در روز یکشنبه 16 اسفند ماه در سالن دفاع برگزار می گردد.

با همت کانون صبا دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بر پا شد: برگزاری كارگاه آموزشي روش تحليل خبر از سلسله كارگاه هاي ابزارهاي رسانه نسخه قابل چاپ