میثم اخلاق دوست مسئول كانون دانشجويي جمعيت هلال احمر واحد علوم پزشكي تهران از " يرگزاري اولين دوره آموزشي كادر متخصص پيشگيري از اعتياد " با همت اين كانون و همكاري ستاد مبارزه با مواد مخدر رياست جمهوري در روز 12 اسفند ماه سال 1394 در سالن EDC این واحد دانشگاهي خبر داد .

دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و مجری این طرح افزود: در اولین دوره آموزشی کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد که با حمايت و توجه خاص دکتر خلیل علی محمدزاده معاونت دانسجویی و فرهنگی در تاريخ 12 اسفند از ساعت 8 صبح تا 16 در سالن EDC دانشگاه برگزار شد، بیش از 30 نفر از اعضای فعال کانون شرکت داشتند.
وي افزود : پس از عقد تفاهم نامه همكاري دانشگاه آزاد اسلامی و ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری در آذر ماه سال جاری، برگزاري این دوره آموزشي نخستین برنامه مشترک و نخستین دوره کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد است كه با سخنراني دکتر نریمان استاد گرانقدر و مسئول آموزش ستاد محترم مبارزه با اعتیاد ریاست جمهوری صورت پذيرفت .
وي با تاكيد بر تداوم برگزاري دوره هاي آموزشي كه به لطف خدا بصورت مستمر توسط کانون دانشجویی هلال احمر برگزار خواهد شد. ابراز اميدواري نمود :
برنامه های علمی و آموزشی، همکاری های بیشتر، طرحهای مشترک تحقیقاتی از برنامه های مشترک و آتی این دو نهاد می باشد که برنامه ریزی هاي بنيادين آن انجام شده و به زودی فراخوان برگزاري دوره های مقدماتی و پیشرفته آن اعلام خواهد شد.
اخلاق دوست هدف از برگزاری این کارگاه را با توجه به اهمیت و تهدید موضوع اعتیاد در کشور توانمند سازی و ایجاد مهارت در حوزه شناخت و مبارزه با مواد مخدر برای اعضا کانون برشمرد.
در این کارگاه ابتدا اعضا با انواع مواد مخدر، عوارض و مکانیسم عمل آن ها آشنا شدند، سپس فیلمی از بحران اعتیاد ، بیماران مبتلا به اعتیاد و شرایط زندگی شان به نمایش درآمد و در نهایت در میان اعضا به هم فکری و بحث آزاد در جهت راه های پیشگیری از اعتیاد پرداخته شد.
اخلاق دوست هم چنین افزود: در پایان دوره گواهینامه این دوره آموزشی از طرف ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست محترم جمهوری برای شرکت کننده ها صادر خواهد شد.

با همکاری مشترک ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری و کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران صورت پذیرفت : اولین دوره آموزشی کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد نسخه قابل چاپ