درآخرين روزهاي يك سال پرتلاش و دراستانه بهاري نو دانشگاه علوم پزشكي واحد تهران در ماتم درگذشت يكي از بهترين همكاران خود به سوگ نشست .
رضوان رقت مسئول فني آزمايشگاه دانشكده پرستاري و بانوي اخلاق و مهرباني دانشگاه در حادثه تلخ تصادف رانندگي جان به جان آفرين تسليم كرد و روح سراسر پاكي و مهربانش همچون نام زيبايش به بهشت و ملكوت اعلي پيوست .
      در ماتم درگذشت يار صديق و همكار دوست داشتني جامعه دانشگاهي واحد پزشكي تهران به سوگ نشست .
رضوان رقت مسئول فني آزمايشگاه دانشگاه علوم پزشكي واحد تهران بهشتي شد

بي تابي و بيقراري همكاران ، اشك هاي سوزان گاه و بيگاه و سكوت ناباورانه اي كه بر فضاي دانشگاه سنگيني مي كند بيانگر حزن و اندوه و بخاطر از دست دادن فردي است كه حسن خلق ، روحيه خستگي ناپذير و چهره بشاش او زبانزد بوده است .
از اولين ساعات انتشار اين خبر تلخ دفترچه خاطرات همكاران ورق مي خورد و كسي جز نيكي از او بياد نمي آورد .
روحش شاد و يادش گرامي باد .
هرگز نميرد آنكه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جريده عالم دوام ما
دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه ، دكتر نصر آبادي رئيس دانشكده پرستاري و مامائي ،دكتر محبوبه صفوي رئيس اسبق دانشكده پرستاري و مامائي كه سالها از نزديك با وي همكاري داشتند به همراه ساير معاونين آموزشي و پژوهشي دانشكده ، اساتيد ، دانشجويان و پرسنل واحد پزشكي تهران با حضور صميمانه و با قلبي محزون در مراسم خاكسپاري و مراسم ترحيم وي شركت داشته و اين ضايعه تاسف انگيز را به خانواده دلشكسته و همكاران ايشان در واحد پزشكي تسليت گفته و از خداوند رحمان و غفار براي اين همكار گرامي رحمت و مغفرت و براي بازماندگان صبر و سلامت آرزومندند .
مراسم ختم آن همكار از دست رفته روز يكشنبه 16 اسفندماه از ساعت 13 لغايت 30/14 در مسجد امام رضا(ع ) واقع در ميدان نيلوفر برگزار خواهد شد .

رضوان رقت مسئول فني آزمايشگاه دانشگاه علوم پزشكي واحد تهران بهشتي شد