سید محمد جواد میرلوحی دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی طی گزارشی از برگزاری سمینار علمی با عنوان "روان گردان ها از واقعیت تا توهم" در تاریخ سه شنبه 18 اسفند ماه از ساعت 14 الی 18 در سالن EDC خبر داد .

دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی در باره هدف از برگزاری این سمینار علمی گفت :
این نشست در ادامه برگزاری کارگاه ها و نشست های تخصصی ویژه دانشجویان رشته های مختلف واحد پزشکی تهران و با هدف آشنایی و آگاه سازی دانشجویان از اعتیاد در دنیای امروز، عوارض جسمانی و روانی مصرف آن ها، عوامل زمینه ساز روانشناختی اعتیاد و رویکردهای روانشناختی درمان اعتیاد برگزار می گردد .
وی افزود : دکتر امیر مسعود رستمی عضو انجمن روانشناسی آمریکا سخنرانی این سمینار آموزشی را به عهده دارد .
میرلوحی از دانشجویان علاقه مند بویژه دانشجویان رشته روانشناسی درخواست نمود درصورت تمایل به شرکت در این سمینار جهت ثبت نام به دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در ساختمان حکیم جرجانی مراجعه نمایند
.

برگزاری سمینار علمی "روان گردان ها از واقعیت تا توهم" در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ