امیر اکبری مدیر مسئول ، سردبیر و صاحب امتیاز ماهنامه علوم آزمایشگاهی پزشکی و بالینی از انتشار دومین شماره ماهنامه علوم آزمایشگاهی پزشکی و بالینی واحد پزشکی تهران تحت نظر معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد واعضای محترم هیئت علمی واحد پزشکی تهران خبر داد .
      دومین شماره ماهنامه علوم آزمایشگاهی پزشکی و بالینی واحد پزشکی تهران منتشر شد.

سردبیر ماهنامه علوم آزمایشگاهی پزشکی و بالینی ضمن اعلام این خبر گفت : در این شماره مطالب مفیدی در رابطه با تازه های علمی همچون یررسی بیماری های مختلف چون نقص G6PD ، سندرم گلین باره، ویروس زیکا به عنوان عاملی موثر بر المپیک 2016 ، بررسی جذام و همچنین اخبار جدید علوم پزشکی، فناوری آزمایشگاهی و مطالبی در خصوص آشنایی با کنگره ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی و عناوین علمی دیگر به چاپ رسیده است .
وی افزود : در بخش فرهنگی نیز به تناسب فرارسیدن ایّام نوروز به مطالب مرتبط با آن پرداخته شده است.
اکبری از علاقمندان به فعّالبت علمی و فرهنگی در حوزه علوم پزشکی و آزمایشگاهی درخواست نمود در صورت تمایل مقالات و مطالب خود را جهت انتشار در نشریه به پست الکترونیک مندرج در ماهنامه ارسال کنند تا پس از بررسی، اقدامات لازم جهت انتشار آثار صورت پذیرد.
توزیع این ماهنامه تا پایان روز شنبه بیست و دوّم اسفندماه در دانشگاه ادامه خواهد داشت.

دومین شماره ماهنامه علوم آزمایشگاهی پزشکی و بالینی واحد پزشکی تهران منتشر شد. نسخه قابل چاپ