معاون آموزشی دانشگاه :
صفوی : بهره مندی واحد پزشکی تهران از حضور مدیری خوشنام و اخلاق مداردر راس امور اجرائی موجب اعتبار و بالندگی دانشگاه شده است .

دکتر سید عباس نائینی معاون آموزشی دانشگاه با حضور در آخرین نشست مشترک اعضاءهیات رئیسه واحد پزشکی تهران با ارائه گزارش مبسوطی از مهمترین دستاوردهای آموزشی در طول یکساله اخیر از فراهم شدن بستری مطلوب برای کیفیت گرائی در سطوح مختلف آموزشی و رشد و تعالی دانشگاه با جذب اعضای هیات علمی جدید و راه اندازی رشته ها ی مورد نیاز جامعه درمقاطع تحصیلات تکمیلی بالاترگروه علوم پزشکی خبر داد .
وی با تقدیر از حمایت ها ونظارت فراگیر و همه جانبه دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در کلیه امور آموزشی ، پژوهشی ؛ فرهنگی و همچنین پیگیری در امرتوسعه و تجهیز بیمارستانهای تابعه این واحد دانشگاهی گفت : حضور مدیری خوشنام ، متعهد و اخلاق مداردر راس امور اجرائی موجب اعتبار و بالندگی دانشگاه شده است .
دکتر صفوی با اشاره به اهمیت ارزشهای اخلاقی ورعایت شیوه های مدیریتی مبتنی بر اعتقادات اسلامی گفت : صلابت فکری ، شخصیت انسانی ، تعاملات میان فردی و مقبولیت اجتماعی دکتر طباطبائی به گونه ای است که بین ایشان و سایرمعاونان اجرائی ، اعضای هیات علمی و پرسنل اداری به نوعی رابطه مراد و مریدی و اتحاد معنوی برقرار شده است .
معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به ایمان راسخ و خالصانه دکتر طباطبائی به اهل بیت نبوت و ائمه اطهارگفت : عشق وتوکل ایشان به خاندان آل پیغمبر در گره گشائی مشکلات اجرائی و رفع چالش های پیش رودر خدمت به مردم یکی از هزاران درس و نکته ای است که بنده از ایشان آموخته ام . و در یک کلام پشتوانه حضور ایشان در این مجموعه دانشگاهی موهبتی است که باید بخاطر آن قدردان و شاکر خداوند متعال بود .
گفتنی است : آخرین نشست مشترک اعضاءهیات رئیسه دانشگاه در طول سال جاری روز شنبه 22 اسفندماه در سالن کنفرانس این واحد برگزار شد و هر یک از معاونین واحد ضمن دیدار با رئیس دانشگاه به ارائه گزارش کاملی از مهمترین اقداماتی که در طول سال جاری در حوزه های آموزشی ، پژوهشی ، مالی و اداری ، دانشجوئی ؛ فرهنگی ، عمرانی ؛ درمانی ؛ به انجام رسیده است پرداخته و برنامه های سال آتی و در دست اقدام حوزه تحت اختیار خود را به تشریح بیان نمودند .

معاون آموزشی دانشگاه :