دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی به همراه جمعی از معاونان و اعضای هیات رئیسه در اولین ساعات روز شنبه 14 فروردین به دیدار نوروزی با کارکنان ، روسای دانشکده ها ی پزشکی ، پرستاری و مامائی ، پیراپزشکی ، بهداشت و مهندسی پزشکی و دانشکده علوم نوین و همچنین اعضای هیات علمی دانشگاه شتافت و ضمن بازدید از کلیه قسمت ها و بخش های دانشگاه فرا رسیدن سال نو و شروع سال جدید کاری را با آرزوی سالی سرشار از سلامتی و ایمان و تلاش تبریک گفت .
      در بازدید نوروزی رئیس واحد پزشکی تهران با اعضای هیات رئیسه مطرح شد :
موفقیت در مدیریت مصرف منابع و صرفه جوئی عالمانه در هزینه ها ، نیازمند اتحاد ، همدلی و خرد جمعی همه اعضاء و بدنه دانشگاه است .

رئیس واحد پزشکی تهران پس از دیدار نزدیک کارکنان در ادارات و بخش های مختلف دانشگاه و بازدید نوروزی با حضور در جلسه هیات رئیسه ، سیاست ها و الویت های اجرائی دانشگاه را در راستای اعتلاء و بهبود کیفیت اهداف آموزشی تشریح کرد .
وی توسعه تحصیلات تکمیلی ، ارتقاء امور پژوهشی ، تجهیز و افتتاح بخش های کلینیکی و پاراکلینیکی در بیمارستانها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه ، راه اندازی و تقویت پایگاه ها ی پژوهشی , فعال کردن مراکز بهداشتی در بیمارستانها را از مهمترین اهداف و الویت های این واحد دانشگاهی در سال 95 برشمارد .
دکتر طباطبائی سپس با اشاره به نامگذاری مقام معظم رهبری سال ۱۳۹۵ به نام سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» گفت :
در محیط های علمی و دانشگاهی مهمترین رسالت و وظیفه ای که در اجرای این وظیفه خطیر بعهده داریم این است که در مصرف منابع مالی مدیریت و صرفه جوئی عالمانه و آگاهانه ای داشته باشیم که شرط اول موفقیت در مدیریت مصرف منابع ، اتحاد ، همدلی و خرد جمعی همه اعضاء و بدنه دانشگاه است .
وی در ادامه سخنان خود با قدردانی از معاونان و روسای دانشکده ها در پیگیری امور مربوط به هر حوزه و بستر سازی برای ارتقاء کمی و کیفی آموزشی و پژوهشی گفت :
امیدوارهستیم با یاری و مشارکت همه شما عزیزان با وحدت و همدلی در سال جدید که به نام مبارک حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) متبرک شده است ، زیرا هم اولِ این سال منطبق بر ولادت آن بزرگوار با ماه‌های قمری است، هم آخر این سال ، بتوانیم پاسدار ارزش های اسلامی و بهترین امانتدار و پشتیبان برای حفظ و تعلیم و تربیت دانشجویان که فرزندان برومند مردم این مرز و بوم هستند باشیم . زیرا یکی از شاخص ها برای بهبود روشها برقراری ارتباط عاطفی و معنوی و اخلاقی است .
باید حرفهای دلمان یکی باشد اول مشکل دیگران را حل کنیم بعد به مشکلات خودمان رسیدگی کنیم.
گفتنی است : این دومین سال متوالی است که رئیس دانشگاه در دیدار نوروزی با کارکنان و اعضای هیات علمی واحد پزشکی تهران خود مشتاقانه و صمیمانه به ملاقات حضوری آنان می رود و از نزدیک ضمن تبریک سال نو به مسائل کاری و اجرائی آنان رسیدگی می کند .

در بازدید نوروزی رئیس واحد پزشکی تهران با اعضای هیات رئیسه مطرح شد :