دکتر فرهاد سرابندی رئیس بیمارستان امیر الموٌمنین طی گزارشی از استقرار سيستم مديريت بحران در این بيمارستان  خبر داد .. برنامه مديريت بحران بيمارستاني (HDP) به منظور ايجاد آمادگي هر چه بيشتر براي مقابله با سوانح و حوادث غيرمترقبه، پس از تدوين چارت تشکیلاتی و بر مبنای سامانه فرماندهی بحران در بیمارستانها Hospital Incident Command Systemmm (HICS) و ابلاغ شرح وظایف افراد در پستهای مربوطه، انجام مانورهای تیبل تاپ (Table top) در دستور کار واحد مدیریت بحران این بیمارستان  قرار گرفته است . دکتر سرابندی درباره نحوه اجراي اين مانورها، گفت: سناريوي بروز شرايط بحراني به صورت فرضي به بيمارستان ها اعلام مي شود كه بسته به شرايط و امكانات بيمارستان ها در حوادثي همچون بروز زلزله،تخريب، هجوم بيش از حد بيماران به دنبال سوانح بزرگ و آتش سوزي متفاوت است. وی همچنین درباره تعداد بیمارستانهایی که سیستم مدیریت بحران در آنها مستقر شده است گفت: این مانورها تاکنون در پنج بیمارستان لواسانی، کاشانی، شریعت رضوی، امام رضا (ع) اسلامشهر و شهدای ۱۵ خرداد ورامین اجرا شده است و در سایر بیمارستانها ی امام خمینی ( دانشگاه علوم پزشکی تهران ) امام حسین ( دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) و امیر الموٌمنین ( دانشگاه آزاد اسلامی )  نیز بزودی مستقر خواهد شد.
رئیس بیمارستان امیر الموٌمنین درباره نحوه اجرای این مانورها گفت: سناریوی بروز شرایط بحرانی به صورت فرضی به بیمارستانها اعلام می شود که بسته به شرایط و امکانات بیمارستانها متفاوت بوده و نظیر بروز زلزله، تخریب، هجوم بیش از حد بیماران به بیمارستان به دنبال سوانح بزرگ، آتش سوزی و... است.
وی افزود: پس از اعلام سناریو اتاق فرماندهی بحران مرکز فعال شده و اعضا اقدامات لازم را در خصوص مقابله با وضعیت اضطراری به عمل می آورند که در پایان مانور نیز عملکرد هر بخش نظیر فرمانده، ارشد حراست، ارشد روابط عمومی، رئیس بخش عملیات و... مورد بررسی و نقاط قوت و ضعف مورد ارزیابی قرار می گیرد. وی افزود : پس از اتمام این مرحله در بیمارستانها در فاز بعدی مانورهای عملیاتی مشترکی نیز میان مراکز انجام خواهد شد.

گفتنی است  تامین هزینه اجرای طرح به عهده سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران خواهد بود . بیمارستان امیر المومنین یکی از چهار مرکز درمانی وابسته به واحد پزشکی تهران می باشد .

استقرار طرح سيستم مديريت بحران در بيمارستان  امیر الموٌمنین تابعه واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ