دکتر خلیل علی محمد زاده معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در آخرین نوشتار خود که در وبلاگ اختصاصی خود منتشر نموده است گزارشی از چگونگی آغاز دوباره فعالیت های آموزشی دانشگاه در سال جدید و اولین روز کاری به تصویر کشانده است که خواندن آن خالی از لطف نیست . دکتر علی محمد زاده در یادداشت خود نوشته است :

ساعت 6 و 30 دقیقه صبح روز شنبه 14 فروردین به دانشگاه رفتم. بعد از حدود 16 روز تعطیلی دانشگاه، ذوق و شوق زیادی برای رفتن به دانشگاه و دیدار دوستان و همکاران داشتم. اولین کارتابل اداری در سال 95 را مرور کردم و یک ساعت بعد برای دیدار عیدانه ی استاد دکتر سیدمحمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی به دفتر ایشان روانه شدم. مثل همیشه سرزنده و فعال بود. بعد از سلام و علیک و تبریک سال نو، از حال و روزم پرسید. احوال خانم و بچه ها را جویا شد. از حال و هوای شهر و مردم تبریز هم پرس و جو كرد، آخر دکتر از سال 1344 تا 1351 دوره ی پزشکی عمومی خود را در تبریز گذرانده است. خاطرات زیبایی از تحصیل در دانشگاه تبریز و استادان آن دارند و گاهی در جلسات و هیات رییسه دانشگاه از آن ها ذکری به میان می آورند.
دکتر سید عباس صفوی نائینی هم آنجا حضور داشتند، معاون آموزشی دانشگاه که ایشان هم در دانشکده پزشکی دانشگاه شهید بهشتی سمت استادی بر بنده داشته و دارند. اینک هر دو استاد تمام دانشگاه هستند و در بیمارستان های محل خدمت و مطب های خود فعال، عالم به کار و آگاه به شیوه های انجام کار و مردمدار و در مدیریت نیز در عین قاطعیت، متواضع و نرمخو. بی شک یکی از توفیقات استاد دکتر میرزاده در سمت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، هماهنگی های بیشتر با وزارت بهداشت و بهره گیری از بزرگان علم پزشکی، در مدیریت حوزه ی علوم پزشکی این دانشگاه است، که البته هم اکنون دستاوردهای بیشتری از این اقدام مورد انتظار می باشد. به هر حال چنین ایام دلپذیری، فرصت مناسبی برای گپ و گفت های صمیمانه نیز هست.
بلافاصله به پیشنهاد رییس دانشگاه به اتفاق جمعی از معاونان و اعضای هیات رئیسه که حالا اندک اندک سر مي رسیدند، راه افتادیم تا در اولین ساعات اولین روز کاری به دیدار نوروزی با اساتید، دانشجویان و کارکنان در ستاد دانشگاه و دانشکده های پزشکی، پرستاری و مامائی، پیراپزشکی، بهداشت، مهندسی پزشکی و علوم نوین برویم. این دیدار که حکم بازدید از کلیه قسمت ها و بخش های دانشگاه و کلاس های درس را نیز در بر داشت، نزدیک به دو ساعت طول كشيد و به لطف خدا همه ي كارها به خوبي انجام شد.
ساعت 9 و 45 دقیقه، اولین جلسه هیات رییسه با حضور معاونین و روسای دانشکده ها برگزار شد. در این جلسه خط مشی دانشگاه علوم پزشکی در سال جدید در سخنان فشرده ی رییس دانشگاه علوم پزشکی و هر یک از معاونین مطرح شد. مدیریت صحیح مصرف و هزینه، اولویت پژوهش و آموزش، ارتقاء کیفیت در ارائه خدمات، گسترش تحصیلات تکمیلی و تداوم سیاست تنوع در فعالیت های فرهنگی تشکل ها و کانون های دانشجویی از جمله محورهایی بود که مورد تاکید قرار گرفت.
وقتی راجع به برنامه های فرهنگی پیش رو در سال جدید گزارش می دادم به این نکته هم اشاره گرديد که در سال خورشیدی 1395، دو روز با 20 جمادی الثانی مطابق مي شود. یکی در اول سال یعنی روز چهارشنبه 11 فروردین که گذشت و مربوط به سال 1437 قمری است و دیگری روز یکشنبه 29 اسفند که در آخر سال شمسی 1395 و برابر با سال قمری 1438 فرا خواهد رسيد. این مسئله از این رو ياددآوري شد که این روز مصادف با ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن است و سال پر بركت فاطمي كه گفته مي شود، به اين سبب است و براي خانم ها اين بركت مضاعف را هم دارد كه به يك مناسبت در يك سال دو بار مورد تجليل رسمي قرار مي گيرند.
با آرزوی بهترین ها برای ملت عزيز و کشور مقتدر ایران و همه ی بشریت و جامعه ی دانشگاهی در اين سال پر از خير و نعمت، این سه عکس که در جریان این جلسه و بازدیدها توسط عکاس روابط عمومی واحد پزشکی گرفته شده، تقدیم حضور می گردد.
در صورت تمایل برای مطالعه و آشنائی بیشترمی توانید به آدرس زیر مراجعه کنید . http://mehr1345.blogfa.com/post/1872

روایت دکتر خلیل علی محمد زاده از اولین روز کاری واحد علوم پزشکی تهران در سال فاطمی نسخه قابل چاپ