میثم اخلاق دوست دبیر كانون دانشجويي جمعيت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از " برگزاري اولين دوره آموزشي ایمن یار " با همت اين كانون و همكاري سازمان آتش نشانی در این واحد دانشگاهي خبر داد.
      با همکاری مشترک سازمان آتش نشانی و کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر صورت پذیرفت :
برگزاری اولین دوره آموزشی ایمن یاردر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و مجری طرح اولین دوره اموزشی ایمن یار گفت: این طرح اموزشی با همکاری مشترک سازمان آتش نشانی و با هدف ارتقای سطح فرهنگ ایمنی عموم افراد جامعه در سطوح مختلف سنی و آشنایی افراد جامعه با مسئولیت‌های خطیر آتش‌نشانان با حضور بیش از 30 نفر از اعضای فعال کانون در دانشگاه برگزار شد. اخلاق دوست با اشاره به اهمیت برگزاری این دوره آموزشی گفت : ارتقای سطح فرهنگ ایمنی عموم افراد جامعه در سطوح مختلف سنی، آشنایی افراد جامعه با وظایف و مسئولیت‌های خطیر آتش‌نشانان، آشنایی شركت‌كنندگان با دوره‌های آموزش مقابله با حوادث مختلف و چگونگی انتخاب عكس‌العمل مناسب در برخورد با این حوادث، به حداقل‌رساندن خسارات جانی و مالی در حوادث مختلف، ترغیب عموم افراد جامعه به آگاهی و پویایی در زمینه مسائل ایمنی و آتش‌نشانی تنها بخشی از اهداف برگزاری این دوره بوده است . وی افزود: خانم مرجان مشکل گشا مربی المللی جمعیت هلال احمر و سازمان آتش نشانی استاد این دوره آموزشی بوده اند و دکتر مانا فرحناک رودسری مسئول اموزش و پژوهش کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر ، مسئولیت هماهنگی این دوره را عهده داربوده اند. دکتر فرحناک درباره نحوه برگزاری طرح گفت: این دوره در 2 روز و طی 8 ساعت در 2 بخش نظری و عملی انجام پذیرفت که بخش عملی به صورت آموزش جعبه آتش نشانی و اطفای حریق با حضور استاد و رعایت نکات ایمنی انجام پذیرفت و در نهایت در پایان دوره از شرکت کنندگان در طرح آزمون کتبی گرفته شد. دکتر فرحناک افزود: گواهینامه این دوره آموزشی از طرف سازمان آتش نشانی برای شرکت کننده ها صادر خواهد شد. در پایان اخلاق دوست از حمایت جناب آقای دکتر خلیل علی محمدزاده معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و همکاری اداره محترم حراست و روابط عمومی دانشگاه و سازمان آتش نشانی تشکر نمود.

با همکاری مشترک سازمان آتش نشانی و کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر صورت پذیرفت :
برگزاری اولین دوره آموزشی ایمن یاردر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران