دکتر اباسط میرزائی مدیر بیمارستان بوعلی با حضور در نشست مشترک اعضاء هیات رئیسه دانشگاه و اعضاء هیات رئیسه این بیمارستان ، ضمن ارائه گزارش مبسوطی در خصوص چگونگی درآمد نقدي و بيمه اي خالص بيمارستان بوعلی و مقایسه کل درآمد این بیمارستان در طول دو سال متوالی 93و94 استراتژی اصلی و برخی از راهبردهای آتی بیمارستان بوعلی در مسیر توسعه را تشریح نمود .
دومین نشست اعضاء هیات رئیسه دانشگاه صبح روز شنبه 21 فروردین ماه در سالن اجتماعات بیمارستان بوعلی برگزار گردید .

مدیر بیمارستان بوعلی با بیان اینکه درآمد بیمارستان بوعلی بر اساس برخی تمهیدات و اقداماتی که بر اساس مهندسی فرایندهای بیمارستانی ، برنامه ریزی برای بخش های زیان ده و همچنین تجهیز بیمارستان در بخش های بستری،سرپایی،در سال 1394 صورت گرفته است گفت :
درآمد بیمارستان بوعلی به موجب بررسی های آماری در سال 1394 نسبت به درآمد سال گذشته ، 53 درصد افزایش را نشان می دهد. و این در حالی است که نحوه هزینه ها نیز در سال 1394 نسبت به سال 1393، حدود 36 درصد افزایش داشته است .
وی با اشاره به ارقام مانده مطالبات بیمارستان بوعلی از بیمه های پایه و تکمیلی تا پایان اسفند 94 اظهار نمود : در صورت وصول 16 میلیارد تومان مطالبات از سازمان های بیمه گر شاهد شتاب بیشتری در بهسازی فضاهای آموزشی و درمانی بیمارستان خواهیم بود که این امر مهم کمک موثری در ارتقاء سطح کیفی آموزش رشته های علوم پزشکی و ارائه خدمات درمانی به مردم جامعه است .
دکتر میرزائی استراتژی اصلی بیمارستان بوعلی در مسیر توسعه را به موجب بررسی های کارشناسانه و شناخت موقعیت محیطی بیمارستان و نیاز سنجی از مردم منطقه ، مطالعه بر روی کانون های افزایش درآمد (توسعه بخش های سود ده ،از جمله دیالیز و برقراری درمانگاه عصر، ایجاد دی کلینیک ، بخش های برون سپار (آزمایشگاه، سنگ شکن و ...) اصلاح روش پرداخت کارانه به اعضای هیات علمی ، اخذ مجوز تاسیس NICU، تجهیز کتابخانه ، بهسازی آزمایشگاه رفرانس، NICU،ICU،CSR، اتاق عمل ها،اطفال، دیالیز، زنان و زایمان،محوطه سازی
و پد هلی کوپتردر بیمارستان بوعلی اعلام نمود .
وی با تقدیر از حمایت های دکتر طباطبائی رئیس دانشگاه و همچنین پیگیری های مستمرو دلسوزانه دکتر جنابیان رئیس بیمارستان بوعلی و فعالیت های شبانه روزی تیم عمرانی به سرپرستی مهندس شمسائی گفت :
با بستر مناسبی که هم اکنون در بیمارستان بوعلی فراهم شده است ، بسیارامیدوارهستیم که تا پایان سال 95 شاهد اجرای برنامه های توسعه عمرانی و طراحی بیمارستان 220 تختخوابی جدید بیمارستان بوعلی با اخذ مصوبه های نهایی وزارت بهداشت و آغاز عملیات پروژه های کوتاه مدت این بیمارستان باشیم .

دکتر میرزائی مدیر بیمارستان بوعلی : شتاب در بهسازی فضاهای آموزشی در صورت وصول مطالبات از بیمه ها نسخه قابل چاپ