کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در نوروز امسال به ارائه خدمات سلامت به مسافرین نوروزی پرداخت

به گفته میثم اخلاق دوست دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر و سرتیم پست ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی شهرستان شمیرانات(یادمان شهید محمد علی بیگی)، این پست نوروزی با حضور بیش از 20 نفر از دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و در پست هلال احمر گردنه قوچک شهرستان شمیرانات از 26 اسفندماه تا 14 فروردین ماه به ارائه خدمات ایمنی و سلامت، آموزش همگانی، فعالیت های فرهنگی، کمپین ملی نه به تصادفات جاده ای، در طرح ملی ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی سال 1395 پرداخت. در این طرح که هر روز از ساعت 8 صبح الی 17 و به مدت 18 روز انجام شد با استقبال بسیار زیاد مسافرین و مسئولان کشور مواجه شد. به گفته اخلاق دوست چندین طرح ابتکاری کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با استقبال خبرنگاران رسانه استودیو هلال و شبکه خبر، مسئولان و مردم مواجه شد. جمع آوری داروهای اضافی خانواده ها برای انجام طرح های جهادی مناطق محروم، برگزاری مانورهای حمل مصدوم و نصب چادر، برگزاری کارگاه کمکهای اولیه، آموزش خود مراقبتی و کاشت نهال از طرحهای ابتکاری کانون دانشجویی هلال احمر بود. برپایی خیمه نماز و ارائه بروشورهای فرهنگی و آموزشی و فضای دوستادر کودک و ارائه کیسه زباله رایگان به مسافران و غربالگری فشارخون و قند خون از مواردی بود که در این طرح برگزار شد. در این مدت به جمعیتی حدود 1000 نفر از مسافران خدمات سلامتی و فرهنگی ارائه شد. اخلاق دوست اضافه کرد: از این طرح ملی بازدیدهای متعددی از مسئولین کشوری انجام شد. بازدید فرماندار محترم شهرستان شمیرانات جناب آقای خان محمدی، مدیر کل محترم جمعیت هلال احمر استان تهران جناب آقای کتابدار، معاونت محترم جوانان جمعیت هلال احمر استان تهران جناب آقای حیدری نجات، معاونت محترم امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان تهران جناب آقای فتحی، معاونت محترم آموزش جمعیت هلال احمر استان تهران جناب آقای محلاتی، مدیر کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان تهران جناب آقای خسروآبادی و مدیر کل حمل و نقل ترافیک استان تهران جناب آقای ثنایی و مدیر کل حراست جمعیت هلال احمر استان تهران جناب آقای سلیمی از جمله بازدیدهای این طرح بود. اخلاق دوست در پایان از زحمات تمامی دانشجویان و اعضای کانون بخصوص آقای سهیل شیخ الاسلامی که لحظات شیرین سال تحویل و ایام نوروز و روز طبیعت خود را در پست نوروزی یادمان شهید علی محمد بیگی برای ارائه خدمات به همنوعان و نودوستی سپری کردند تشکر و قدردانی نمود.

اعضای کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران سال نوی خود را در کنار مسافران نوروزی آغاز کردند نسخه قابل چاپ