دکتر خلیل علی محمد زاده عضو هیات علمی و معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در وبلاگ تخصصی خود در اندوه در گذشت نابهنگام فوتبالیست جوان مهرداد اولادی مطلبی با عنوان « چرا رفتی چرا من بیقرارم » نوشته است که بیانگر غم تلخ ایشان در فلسفه چیستی و حیات زندگی است .
این نوشته را بهانه ای می کنیم تا تسلیت و همدردی جامعه دانشگاهی و عموم دانشجویان این واحد دانشگاهی را به جامعه ي ورزشي كشور و خانواده اين جوان تازه گذشته تسلیت بگوئیم . روحش شاد و یادش گرامی

ساعتي پيش، ناباورانه خبر رسيد؛ قلب مهرداد اولادی 30 ساله، بازیکن باشگاه ملوان انزلي از كار ايستاد. اولادی علاوه بر بازي در ملوان، بازي در تيم هاي ملی، پرسپوليس، استقلال و الشباب امارات را تجربه كرده بود.
عجب است كه اين فوتباليست قائم شهري با دوست بابلي و هم سن و سال خود "مرحوم هادي نوروزي"، كارنامه ي مشابه و سرنوشت يكساني يافت و در اين هفت ماه اخير، عارضه ي ناگهاني، هر دو عزيز را از ما گرفت. آري قصه ي دنياي ما همين است؛ کس نمی داند کدامین روز می آید و کس نمی داند کدامین روز می میرد.
خدايا؛ ما را از اين افسانه ي هستي، عالم بي خبري است، پس ما را به بزرگی و ارزش چیزهایی که عطا كرده اي، آگاهي و رضايت ده تا کوچکی چیزهایی که نداريم، آرامش و لحظه هاي سودمند زندگي را از ما نگيرد.
اينجانب این واقعه ي تلخ و دردناک را به جامعه ي ورزشي كشور و خانواده اين جوان تازه گذشته تسلیت عرض مي نمايم. 31 فروردين 1395

دلنوشته ها و تسلیت دکتر خلیل علی محمد زاده در ماتم در گذشت مهرداد اولادی بازیکن 30 ساله باشگاه ملوان انزلي نسخه قابل چاپ