دکتر حسن افتخار معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طی گزارشی از برگزاري كارگاه آموزشي " كمي سازي مخاطرات ناشي از آلاينده هاي محيطي غير سرطانزا "در تاريخ 9خرادادماه سال جاري با هدف آشنائی اعضاء هیات علمی و دانشجویان رشته های مختلف گروه پزشکی با آلاينده هاي زیست محیطی و اهمیت آنها در سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران خبر داد .
      به همت مركز تحقيقات پالايش آب برگزار می شود :
كارگاه آموزشي" كمي سازي مخاطرات ناشي از آلاينده هاي محيطي غير سرطانزا "در واحد پزشکی تهران

دکتر محمد رضا خانی رئیس مركز تحقيقات پالايش آب وابسته به دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران در خصوص چگونگی و نحوه برگزاری این کارگاه آموزشی گفت :
از آن‏جا که حفاظت از محیط زیست، اعم از انسانی و طبیعی در برابر آلاینده‏ها مستلزم شناسایی و شناخت آلاینده‏ها و منابع تولید، اثرات و راهکارهای مهار آن‏ها است . این کارگاه آموزشی با هدف آشنائی اعضاء هیات علمی و دانشجویان رشته های مختلف گروه پزشکی آموزش خود را بر این موضوعاتی با محوریت رفع آلودگی‏های زیست محیطی متمرکز ساخته است.
دکتر خانی با بیان اینکه آلاینده‏های محیط زیست با توجه به نیازهای جامعه و با در نظر گرفتن تحولات علمی جهان در مبحث محیط زیست، سعی دارد جوابگوی مشکلات و حل مسائل عدیده در این ارتباط باشد افزود : رفع آلودگی‏های محیط زیست از مباحث مهم و موثر زیست محیطی است که جز با تعلیم و آموزش‏های تخصصی درسطح جامعه، میسر نخواهد شد. بنابراین، آموزش متخصصانی که در این گونه مسائل بتوانند چاره جویی کنند، از اهمیت و ضررورت بسیاری برخوردار است .
شايان ذكر است : شركت در اين كارگاه رايگان بوده و در پايان كارگاه به شركت كنندگان گواهي شركت در كارگاه ارائه خواهد شد .

به همت مركز تحقيقات پالايش آب برگزار می شود :