به مناسبت گرامیداشت روز معلم ، دومین جشنواره آموزشی واحد پزشکی تهران صبح امروز با حضور دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بیمارستان بوعلی برگزار شد.
دکتر سید محمود طباطبائی ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و از مفاخرارزشمند و چهره ماندگار عرصه علوم پزشکی ،رئیس دومین جشنواره آموزشی واحد پزشکی تهران ، دکتر سید عباس صفوی نائینی ، استاد تمام ، جراح و متخصص گوش و حلق و بینی و معاون آموزشی واحد پزشکی تهران و دکتر یوسف پور خوشبخت قائم مقام معاون آموزشی این واحد دانشگاهی دبیر علمی این جشنواره آموزشی بوده اند .
      در مراسم بزرگداشت روز معلم و دومین جشنواره آموزشی واحد پزشکی تهران مطرح شد :
دکتر سید محمود طباطبایی در حوزه علوم پزشکی سرمایه‌ای ملی برای کشور محسوب می‌شود.

دکتر حمید میرزاده در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت روز معلم، گفت: «مقوله علم و دانش، سنجه و شاخصی برای ارزشیابی و فضیلت‌سنجی انسان‌هاست.»
او درباره اهمیت کسب علم و دانش افزود: «خداوند پس از خلقت انسان، برای خلق یک موجود زنده به خود تبریک نگفت، بلکه به دلیل پیچیدگی‌های انسان به خود تبریک گفت. مهمترین هدیه خداوند به انسان، علم است.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد در این دانشگاه به طور اعم و در حوزه پزشکی، به طور اخص سرمایه‌های ارزشمندی وجود دارند. او گفت: «یکی از این سرمایه‌ها، دکتر سید محمود طباطبایی است که سرمایه‌ای ملی برای کشور محسوب می‌شود.»
او ادامه داد: «با حضور ایشان و قبول مسئولیت در حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، در دو سال و نیم گذشته، بالندگی این حوزه و توسعه کیفی و کمی آن به وضوح قابل مشاهده و اندازه‌گیری است. مطالعه سوابق دکتر طباطبایی حاکی از آن است که او همواره در مسند امور مهم و بزرگ حوزه پزشکی کشور قرار داشته و در این حوزه نقش آفرینی موثری داشته است.»
میرزاده به افتتاح دانشکده پرستاری و مامایی در زاهدان اشاره کرد و گفت: «بسیار خرسندیم که دانشگاه آزاد اسلامی توانسته در مناطق محروم کشور نیز به ارائه خدمات آموزشی و پزشکی بپردازد. البته در مسیر رشد و توسعه، نباید از خدمات مدیران سابق این حوزه غفلت کرد. دکتر یحیوی از موسسان واحد پزشکی، منشأ خدمات بسیاری بوده است.»
او درباره برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه کمی و کیفی حوزه پزشکی گفت: «سعی دانشگاه این است که در همه رشته‌ها به عنوان یک نماد برتر فعالیت کند. به نظر می‌رسد در حوزه پزشکی با توجه به اقبال عمومی جامعه، این استعداد بیشتر است.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تأکید بر حمایت‌های بی دریغ خود و هیات امنای مرکزی در مسیر توسعه کیفی حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: «خوشبختانه این واحد در دو سال و نیم گذشته، در حوزه آموزشی و عمرانی پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است.»
او هدف اصلی دانشگاه آزاد اسلامی را ارتقای استانداردهای آموزشی در حوزه پزشکی اعلام کرد و افزود: «برای رسیدن به این هدف، طبق سند راهبردی دانشگاه، اعتبارات قابل توجهی در بخش جاری و عمرانی تخصیص یافته است.»
میرزاده گفت: «همانگونه که ویژگی آینده‌نگری آیت‌الله‌ هاشمی رفسنجانی، او را به یک نماد مقبول تفکر اجتماعی تبدیل کرده، سعی ما باید بر این باشد که دانشگاه آزاد اسلامی را نیز به یک نماد مقبول علمی تبدیل کنیم که هم‌تراز دانشگاه‌های برتر ملی و بین‌المللی باشد.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره راه‌اندازی و تجهیز بیمارستان فرهیختگان گفت: «60میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز این بیمارستان اختصاص یافته که تاکنون 30 میلیارد تومان آن هزینه شده است. باقی این اعتبار هم تأمین شده و کار تجهیز بیمارستان در دست اقدام است.»
او پیشنهاد کرد توسعه رشته‌های چندنظمی در حوزه علوم پزشکی در دستور کار قرار بگیرد و گفت: «واحد تهران مرکزی زیربناهای بسیار مناسبی برای ایجاد رشته‌های چندنظمی دارد و دانشمندان دو واحد پزشکی و تهران مرکزی، شورای راهبردی برای توسعه این رشته تشکیل داده‌اند و اعتبارات لازم هم فراهم شده است.»

در مراسم بزرگداشت روز معلم و دومین جشنواره آموزشی واحد پزشکی تهران مطرح شد :