دکتر طاهره نصر آبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طی گزارشی از برگزاری مراسم تجلیل و بزرگداشت روز ماما در واحدپزشکی تهران خبر داد .
      تبریک رئیس دانشکده پرستاری و مامائی به مناسبت روز جهانی ماما

جشن روز ماما در تاريخ سه شنبه 14 اردیبهشت ماه در سالن EDC با حضور هيات رئيسه دانشكده برگزار گرديد. در اين جلسه از زحمات مدير محترم گروه مامايي، اعضاء محترم هيات علمي و مربيان محترم آموزشي تقدير و تشكر به عمل آمد. همچنين روز چهارشنبه 15 ارديبهشت مصادف با روز جهاني ماما هيات رئيسه دانشكده به همراه مدير محترم گروه مامايي و نماينده دفتر فرهنگ در كلاس درس دانشجويان مامايي حضور پيدا نموده و اين روز فرخنده را همراه آنان با اهداي شاخه اي گل به دانشجويان اين رشته جشن گرفتند.
روز جهانی ماما برای نخستین بار در سال 1980 پیشنهاد و از سال 1992 به طور رسمی اعلام گردید، هدف از بزرگداشت روز جهانی ماما افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات افراد این گروه در زمینه سلامتی مادر و نوزاد است. ‌بیشترین علت مرگ مادران خونریزی، زایمان نامناسب، فشار خون بالا، عفونت و عوارض سقط‌های غیر‌ بهداشتی است كه بسیاری از آن ها با کمک ماماها قابل پیشگیری است بعلاوه ماماها در مراقبت از مادر ونوزاد وی نقش مهمی ایفا می‌کنند. ماماها حلقه ارتباطی و هماهنگ‌کننده مهمی میان اعضای خانواده و افراد تیم بهداشتی - درمانی بوده ونقش های مهمی در تامین سلامت زنان ایفا می‌نمایند. ارائه مراقبت‌های مامایی صحیح و با کیفیت بالا عامل مهمی در کاهش میزان مرگ و میر مادران ونوزادان است. درکشور ما ترویج زایمان طبیعی یکی از برنامه‌های محوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که توسط افراد ماما امکان پذیر می باشد. آنان با اطلاعاتی که در دوران تحصیل کسب می نمایند، توانایی انجام مهارت‌های بالینی و مدیریت مادر وکودکش را برای نیل به هدف ارتقاء سلامت خانواده ودرنتیجه جامعه خواهند داشت. همچنين یک ماما علاوه برمراقبت از زن باردار، مشاوره، کمک به انجام زایمان و مراقبت های پس از زایمان، نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قابل انتقال دارد. ماماها درتوسعه و اجرای سیاست های سلامت جامعه نيز مشارکت داشته و درجهت اعتلای سلامتی همه زنان تلاش های مثمر ثمری انجام می دهند. ما این روز را به تمامی ماماهای شاغل در دانشکده پرستاری و مامایی تبریک می گوییم.

تبریک رئیس دانشکده پرستاری و مامائی به مناسبت روز جهانی ماما نسخه قابل چاپ