دکتر شهرزاد خاکپور، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی ازاد تهران از برگزاری اولین کارگاه آموزشی سال ۹۵ با عنوان ''روش تحقیق'' خبرداد.
این کارگاه در روز شنبه۱۸ اردیبهشت ،باحضور ۳۶ نفر از دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران و زیر نظر کمیته تحقیقات دانشجویی، از ساعت۱۴الی ۱۸ در سالن EDC برگزار شد.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی ضمن اعلام این خبر افزود:
بر خورد علمي با مسائل، نيازمند داشتن انگيزه و مهارت هايي مانند تحليل و حل مسئله، تصميم گيري، مطالعه و يادگيري فعال، طراحي و انجام پژوهش هاي علمي، انتشار نتايج تحقيقات، نگارش و ارائه ی مقالات و.... است و هدايت تحقيقات دانشجویان علوم پزشکی در جهت انجام پژوهش‌هاي هدفمند موجب تسريع و توسعه ی همه جانبه ی كشور در عرصه بهداشت و سلامت جامعه است .
وی افزود :هدف ازبرگزاری کارگاه آموزشی ''روش تحقیق'' آشنائی دانشجویان با مهارت هاي متعددی در زمینه روش تحقیق، جستجوی منابع(search)، پروپوزال نویسی، مقاله نویسی، حل مسئله، كار گروهي (مباحثه و تبادل افكار ) و تفكر انتقادي صحيح آشنا می باشد .
دکتر خاکپور در باره نحوه برگزاری و محتوای آموزشی اولین کارگاه روش تحقیق در سال 95 گفت :
مباحث این دوره به دوبخش روش تحقیق مقدماتی و پیشرفته تقسیم و انواع روشهای پژوهشی و مطالعاتی و آشنایی با عناوین پژوهش به صورت پایه ای به شرکت کنندگان آموزش داده شد.
بخش اول کارگاه توسط آقای علی زارع و بخش دوم توسط آقای علیرضا قنبری از دانشجویان رشته پزشکی واحد تدریس شد.
لازم به ذکر است در انتهای کارگاه فرم نظر سنجی بامحتوای چگونگی کیفیت کارگاه و میزان تاثیر آن درافزایش معلومات و مهارت دانشجویان توزیع شد و مورد بررسی قرار گرفت.
ن

دکترشهرزادخاکپور: هدايت تحقيقات دانشجویان علوم پزشکی در جهت انجام پژوهش‌هاي هدفمند موجب تسريع و توسعه ی همه جانبه ی كشور در عرصه سلامت است . نسخه قابل چاپ