دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران از برگزاری سمینار علمی روانشناسی باعنوان روان گردان ها از واقعیت تا توهم خبر داد.
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران این سمینار علمی، در روز یکشنبه 19 اردیبهشت 95 در پی استقبال دانشجویان از سمینار قبلی با همین عنوان ، مجددا زیر نظر کمیته تحقیقات دانشجویی از ساعت 14 الی 18 در سالن EDC برگزار شد.

وی ضمن اعلام این خبر افزود هدف این سمینار آشنایی و آگاه سازی دانشجویان از اعتیاد در دنیای امروز، عوارض جسمانی و روانی مصرف روان گردان ها، عوامل زمینه ساز روان شناختی اعتیاد و رویکرد های روان شناختی درمان آن بود. گفتنی است این سمینار با سخنرانی دکتر امیر مسعود رستمی عضو انجمن روانشناسی آمریکا برگزار شد.
سید محمد جواد میرلوحی دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی در ادامه افزود:
با تلاش های صورت گرفته و برنامه ریزی های انجام شده به همت کمیته تحقیقات دانشجویی در سال جدید بصورت هفتگی کارگاه های پژوهشی آموزشی با استفاده از اساتید و دانشجویان با سوابق درخشان در حوزه پژوهشی برگزار خواهد شد. دوره های آموزشی مزبور به منظور آگاهی و آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان علاقمند و مستعد در رشته های مختلف علوم پزشکی در محل EDC تشکیل می گردد و برای شرکت کنندگان از سوی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران گواهینامه رسمی و معتبر صادر می گردد.
دانشجویان علاقمند به فعالیت های پژوهشی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در فعالیتهای پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و کمیته تحقیقات دانشجویی و همچنین اطلاع از شرایط عضویت، به دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در طبقه دوم ساختمان حکیم جرجانی مراجعه نمایند.

برگزاری سمینار علمی روانشناسی باعنوان روان گردان ها از واقعیت تا توهم توسط کمیته تحقیقات دانشجویی نسخه قابل چاپ