با حضور دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ، مراسم تکریم از خدمات ارزنده علی نیکزاد مسئول بسیج دانشجوئی ثامن الائمه (ع ) و معارفه هادی نوروزی بعنوان مسئول جدید این تشکل دانشجوئی برگزار شد .
این مراسم روز دوشنبه 27 خرداد ماه با حضوردکتر خلیل علی محمد زاده معاون دانشجوئی و فرهنگی ، دکتر میر مسعود فاطمی مدیر کل امور فرهنگی ، محمدی جانشین ریاست ناحیه بسیج دانشجوئی و جمع کثیری از دانشجویان عضو بسیج دانشجوئی ثامن الائمه (ع ) در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد .
      در مراسم تکریم و معارفه مسئول حوزه بسیج دانشجوئی ثامن الائمه (ع ) واحد پزشکی تهران مطرح شد :
دکتر طباطبائی:رکن اساسی در تفکر بسیجی عمل کردن به تکالیف الهی،وظایف انسانی،انقلابی و اجتماعی است

....