افتتاح نمايشگاه ازدواج در واحد پزشكي تهران

امير سينا واقفي مسوول اجرايي دفتر نهاد رهبري طي گزارشي اعلام نمود : نمايشگاه " ازدواج ، نگاهی دیگر " در دانشگاه آزاد، واحد پزشکی تهران روز سه شنبه 14 مهرماه سال جاري با حضورحاج آقا تاج آبادي معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، حاج آقا شاكري و دكتر مير مسعود فاطمي معاونت فرهنگی واحد پزشكي تهران و با حضور جمعی از دانشجویان افتتاح شد. وي افزود : نمايشگاه« ازدواج ، نگاهی دیگر » در محوطه و فضای باز دانشگاه و در قالبی متناسب ومتفاوت با ساير نمايشگاه هاي قبلي مزين و آماده سازي شده است . این نمايشگاه که با رهنمودهای مقام معظم رهبری ،با هدف انتقال مفاهيم ازدواج به نسل جوان بصورت کاریکاتورهای طنز طراحي و اجرا شده است، ماحصل بيش از یک ماه جلسات مستمر و روزها تلاش دانشجویان عضو کانون فرهنگی صبا وابسته به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری است ، هم چنین بر اساس برنامه‌ريزي‌هاي صورت‌گرفته کتابها و نرم افزارهایی در اين نمايشگاه ارائه می شودکه برخی از آنها با تخفیف ویژه در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد .گفتني است ساعات كار اين نمايشگاه 30/9 صبح تا 15 عصر است و بازديد از آن تا 20 مهرماه برای كليه اساتيد ودانشجویان و علاقه مندان ادامه دارد .

افتتاح نمايشگاه ازدواج در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ