دکتر محمد هادي‌زاده مسئول علمي "كانون سبا" و عضو هيئت علمي "دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران" و "مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی تهران" از برگزاري اولين كارگاه پروپوزال نويسي ویژه دانشجویان علاقه‌مند در روز پنجشنبه 30 ارديبهشت ماه خبرداد.

مدرس این کارگاه آموزشی احمد بريمي‌پور دانشجوی سال سوم علوم سلولي و مولكولي، از دانشجويان فعال در حوزه پژوهش و نیز دبير كل كانون سبا، بوده است. مسئول علمي كانون سبا در مورد مهارت پروپوزال‌نويسي بيان داشت:
طرح تحقيق، مهم‌ترين و اصلي‌ترين بخش يك كار تحقيقي و پژوهشي است، طرح تحقيق ( Proposal) اصل تحقيق نيست، بلكه طرح اوليه و طرح پيشنهادي تحقيق است، طرح تحقيق در واقع شبيه طرح اوليه و پيشنهادي يك ساختمان است كه توسط ارشيتكت (پژوهشگر يا محقق) اركان اصلي آن طراحي و محاسبه شده و به صورت نقشه و ماكت ساختمان در آمده است و چنانچه يك مهندس خبره ( استاد راهنما ) به آن نگاه كند، بتواند ساختماني را ( پژوهشي را) كه بر اساس اين نقشه شكل مي گيرد، از قبل براي خود تجسم كند. پژوهشگري كه قصد تحقيق دارد، ابتدا بايد براي پژوهش مورد نظر خود طرح تحقيق بنويسد. طرح تحقيق در واقع نقشه انجام تحقيق است و راهنماي محقق براي عملياتي كردن و اجراي تحقيق است .
وي خاطر نشان کرد : با تلاش‌های صورت گرفته و برنامه‌ریزی‌های انجام شده به همت بخش پژوهشي كانون سبا در تابستان سال جاری کارگاه‌های پژوهشی با استفاده از اساتید و دانشجویان با سوابق درخشان در حوزه پژوهشی برگزار خواهد شد.

برگزاری اولين کارگاه پروپوزال‌نويسي كانون سبا در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ