توسط كميته تحقيقات دانشجويي واحد پزشكي تهران صورت پذيرفت :
برگزاري کارگاه روانشناسی راه های پیشگیری و درمان عادات مخرب رفتاری

دکتر شهرزاد خاکپور سر پرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از برگزاری کارگاه روانشناسی با عنوان راه های پیشگیری و درمان عادات مخرب رفتاری خبر داد.
سر پرست کمیته تحقیقات دانشجویی درباره هدف برگزاری این کارگاه گفت:این نشست در ادامه برگزاری کارگاه ها و نشست های تخصصی ویژه دانشجویان رشته های مختلف واحد پزشکی تهران و با هدف آشنایی و آگاه سازی دانشجویان با عادات مخرب رفتاری و راه های پیشگیری و درمان آن برگزار گردید.
وی افزود: محمد امین سرایی،کارشناس اعتیاد و دانشجوی روانشناسی این واحد تدریس این دوره از کارگاه را به عهده داشت.
سر پرست کمیته تحقیقات دانشجویی بيان داشت : در این کارگاه ضمن معرفی عادات مخرب رفتاری و اعتیاد هایی که انسان را در زندگی روزمره به انزوا می کشاند، راهکارهایی برای رفع و تغییر عادات بیان شد ، که شامل راهکار های کوتاه مدت و بلند مدت می باشد.

توسط كميته تحقيقات دانشجويي واحد پزشكي تهران صورت پذيرفت :
برگزاري کارگاه روانشناسی راه های پیشگیری و درمان عادات مخرب رفتاری