مقاله دکتر محمد رضا خانی رئیس دانشکده بهداشت واحد پزشکی تهران با عنوان " بررسی تاثیر پذیری شاخص بیولوژیکی در مواجه با آلاینده های NO2 , SO2 , O3 جهت پایش آلودگی هوا در محیط شهری " در دوازدهمین همایش ملی بهداشت محیط به صورت پوستر ارائه شد . سایر پژوهشگرانی که در این طرح تحقیقاتی مشارکت داشته اند عبارتند از خانم ها : گلاله شهاب پور , الهام قنادی و مهناز واعظی .

دوازدهمین همایش ملی بهداشت محیط با همکاری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید و انجمن علمی بهداشت محیط ایران با هدف بررسی مشکلات و چالش های بهداشت محیط زیست کشور در روزهای 12 لغایت 14 آبانماه در دانشگاه شهید بهشتی تالار علی (ع) برگزار شد .

حضور فعالانه دانشگاه آزاد اسلامی پزشکی تهران در یک همایش ملی نشان از عزم جدی این دانشگاه در عرصه های علمی داخلی و بین المللی است.

گفتنی است : تمامی پژوهشکران این طرح تحقیقاتی کارشناس ارشد و فارغ التحصیل رشته مهندسی محیط زیست با گرایش آلودگی هوا از دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

شرکت و رائه مقاله رئیس دانشکده بهداشت واحد پزشکی تهران در دوازدهمین همایش ملی بهداشت محیط نسخه قابل چاپ