دکتر سید محمود طباطبائی رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در پیامی میلاد با سعادت امام مهدی(ع)را تبریک گفت. دکتر سید محمود طباطبائی در این پیام آورده است:

"اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعته و المستشهدین بین یدیه" شعبان، ماه رسول خدا (ص) ، ماه آماده‌سازی روح برای وارد شدن به ضیافت الهی رمضان و فرصتی برای قرب الهی و جلب محبت خدا و رسولش است. رسول خدا صلی الله علیه و آله می فرمایند: شعبان ماه من است هر که یک روز از این ماه را روزه بدارد بهشت بر او واجب می شود.از جمله برکات این ماه مبارک، ولادت با سعادت حضرت صاحب عصر امام زمان (ع) در این ماه می باشد که باعث مزید شرافت آن گردیده است. اینجانب فرارسیدن نیمه شعبان و سالروز میلاد با سعادت ناموس دهر ،حجت حق ،امید مستضعفان امام مهدی علیه السلام را به معاونین، مدیران، کلیه کارکنان و دانشجویان فرهیخته دانشگاه و تمامی شهروندان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است ما جامعه دانشگاهیان نیز همگام باسایر نهاد ها و آحاد مردم جامعه در تقویت زیر بنای مهدویت و تربیت انسانهای فرهیخته نقش موثری ایفا کرده و ضمن حرکت و تلاش در مسیر طلایی علم، تربیت را بعنوان شاخصه ای مهم در سرلوحه فعالیتهای علمی خود قرار دهیم.

پيام رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به مناسبت میلاد با سعادت امام مهدی( ع) نسخه قابل چاپ