هادی نوروزی فرمانده حوطه بسیج دانشجویی حضرت ولی عصر (عج) دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران طی پیامی سالروز سوم خرداد فتح خرمشهر را تبرک گفت.

بسم رب الشهداء والصدیقین

خرمشهر را خدا آزاد کرد. « امام خمینی (ره) »
ایام خجسته میلاد با برکت منجی عالم بشریت قائم آل محمد (عج) و عید منتظران و مصادف شدن آن با سوم خرداد ، سالروز حماسه بزرگ فتح خرمشهر و روز مقاومت ، ایثار و پیروزی ، فرصت مغتنمی است تا ضمن تأسی جستن به سیره طیبه ائمه اطهار (ع) و رهپویان واقعی طریق عشق و ایثار، خود را برای وارد شدن به ماه ضیافت الله آماده و مهیا سازیم.
عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس و آزادی خرمشهر مؤید نصرت الهی و حلقه وفاق ملت غیور ایران و پیدایش خود باوری هر چه بیشتر بزرگ مردان و نقطه عطفی در صحنه سیاسی – نظامی جنگ تحمیلی ۸ ساله و تحولات آینده خاورمیانه وفتح الفتوحی بود که سوم خرداد را به یادمان ارزنده "مقاومت ، ایثار و پیروزی" مبدل کرد .
سوم خرداد یادآور خون‌های پاکی است که برای نشاندن نهال آزادی در خرمشهر بر زمین این دیار ریخته شد تا حتی یک وجب از دامان خاک عزیز ایران اسلامی به دست دشمن نیفتاده ، تا خرمشهر شهر خون و قیام ، به نام حماسه سازانش نامش تا همیشه به نشانه مقاومت و ایستادگی ، خرم و جاوید بماند.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گلگون کفن عملیات فتح خرمشهر، سالروز این پیروزی بزرگ الهی را به پیشگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای (مدظله العالی) ، مسؤلین محترم ، اساتید فرهیخنه ، دانشجویان عزیز به خصوص خانواده معظم شهدا ، رزمندگان ، ایثارگران و جانبازان هشت سال دفاع مقدس تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیق همگان در مسیر پاسداشت آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.

هادی نوروزی

فرمانده حوزه بسیج دانشجویی حضرت ولی عصر (عج)

پیام تبریک فرمانده حوزه بسیج دانشجویی حضرت ولی عصر(عج) دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ