دکترحسن افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از انتشارمقاله ریحانه ماهرالنقش، دانشجوی کارشناسی ژنتیک دانشگاه آزاد علوم پزشکی تهران دریکی از مجلات معتبر ISI و درپایگاه انتشارات علمی الزویر Elsevier خبر داد .
در ژورنال Biotechnology Advances با ضریب تاثیر 9.015 منتشر شده است .

دکتر افتخار با بیان اینکه «الزوير» نام يكي از اولين ها و بزرگ ترين هاي دنياي نشر است كه به چاپ مجلات علمي و شرح وقايع علمي مي پردازد گفت :
رشد وافزایش مطلوب انتشار مقاله دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی طی دو ساله اخیردر پايگاه علمي Elsevier که یکی از ارائه‌دهندگان پیشروی راهکارهای اطلاعاتی حرفه‌ای در بخش‌های علوم، پزشکی است بیانگر تلاش و اهتمام جدی مسئولان ارشد واحد پزشکی تهران نسبت به ارتقاء جایگاه ومقوله تحقیق و پژوهش است .
ریحانه ماهرالنقش، دانشجوی پژوهشگررشته ژنتیک دانشگاه آزاد علوم پزشکی تهران درباره محتوا و هدف از انتشار این مقاله علمی گفت : تولید این مقاله تحت عنوان :
Stem cells and injectable hydrogels: Synergistic therapeutics in myocardial repair.
حاصل همکاری پژوهشی با مرکز تحقیقات سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان ، دانشگاه‌های Harvard-MIT وNortheastern، مرکز تحقیقات بیمارستان Brigham and women's و پژوهشگاه عالی تحقیقاتی Wyssمی باشد .
وی افزود : نتایج مطالعاتی این گروه تحقیقاتی نشان می دهد : سلول درمانی با بهره‌گیری از بستر تزریق پذیر بر پایه هیدروژل‌های زیستی می‌تواند رویکردی مناسب در بازتوانی عضله قلبی آسیب دیده بر اثر سکته قلبی باشد و کاربرد این روش، تاثیر چشمگیرتری نسبت به سلول درمانی ساده و یا تزریق هیدروژل‌های زیستی فاقد سلول، به همراه خواهد داشت.
ماهرالنقش، با بیان اینکه بستر هیدروژلی علاوه بر کاهش مرگ و میر سلول‌های بنیادی تزریق شده و مهار مهاجرت آن‌ها به نواحی دیگر قلبی، محیط مطلوبی را برای سلول‌های بنیادی ایجاد می‌نماید گفت :
بر اساس یافته های این تحقیق که در حوزه مهندسی بافت قلب صورت گرفته است نشان می دهد : با برقراری سیگنالینگ سلولی مناسب، اثرات پاراکراینی و اوتوکراینی لازم جهت بازسازی میوکارد فراهم می گردد .
گفتنی است : چاپ این مقاله‌ در ژورنال Biotechnology Advances با ضریب تاثیر 9.015 منتشر شده است .

انتشار مقاله دانشجوی ژنتیک دانشگاه آزاد علوم پزشکی تهران در پایگاه علمی الزویرElsevier نسخه قابل چاپ