منصور توسل پناهی مدير كل امور اداري دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران از قرنطیه شدن این واحد دانشگاهی در روزهای پنج شنبه ششم ،جمعه هفتم و شنبه هشتم خرداد ماه سال جاری به جهت برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با سایرواحد های دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور خبر داد. وی افزود : ساعت خاتمه کار اداری دانشگاه در روز چهارشنبه 5 خرداد ماه ساعت 15 می باشد .
      مدير كل امور اداري : واحد پزشکی تهران در سه روز آینده قرنطينه است .

مدير كل امور اداري با ارسال اطلاعیه ای از عموم دانشگاهیان اعم از اساتید ، دانشجویان و کارکنان در خواست نمود به منظور ایجاد تسهیلات بهتر و حفظ آرامش دانشجویان در زمان برگزاری آزمون و همکاری با ستاد اجرائی از هرگونه مراجعه و تردد به این واحد دانشگاهی خود داری نمایند . وی گفت : ورود كاركنان و دانشجويان اين واحد دانشگاهي از ساعت 15 روز چهارشنبه 5 خرداد ماه لغایت شنبه 8 خرداد به محوطه دانشگاه ممنوع بوده و تنها عوامل اجرايي حوزه امتحاني با در دست داشتن كارت شناسايي در محل حضور خواهند داشت . توسل پناهی روز یکشنبه 9 خرداد را شروع مجدد کار اداری اعلام کرد .

مدير كل امور اداري : واحد پزشکی تهران در سه روز آینده قرنطينه است . نسخه قابل چاپ