دکتر ابراهیم واحد روانپزشک با سخنرانی در همایش « سوء مصرف و وابستگی به مواد (اعتیاد ) به محرک ها و مخدر ها » در واحد پزشکی تهران، با تشریح عوامل اجتماعی موثردر بروز اعتیاد و با بیان اینکه اختلالات شخصیتی بیش از همه چیز فرد را در برابر اعتیاد آسیب‌پذیر می‌سازد، گفت: در بحث اعتیاد به مواد مخدر باید برنامه های پیشگیرانه با تکیه بر آگاه سازی و آموزش ملاک عمل قرار گیرد.
      در همایش سوء مصرف و وابستگی به مواد (اعتیاد ) به محرک ها و مخدر ها صورت گرفت:
رونمایی از کتاب «سوء مصرف و وابستگی به مواد » در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

دکتر ابراهیم واحد با تاکید بر اینکه افسردگی با اعتیاد درمان پذیر نیست گفت : هویت انسانی مهمترین سرمایه ای است که یک فرد معتاد درمسیر زندگی فردی و تعاملات اجتماعی از دست می دهد.
وی افزود: اغلب افرادی که برای گریز از تشویش و اضطراب و فشارهای روانی مواد مخدر را انتخاب می‌کنند، کسانی هستند که از رو به رو شدن با واقعیات عاجزند و به علت احساس عدم کفایت، زندگی خود را از واقعیت جدا کرده و آن را بر اوهام و رویا بنا می‌کنند دکتر خلیل علی محمد زاده پزشک و استاد دانشگاه با سخنرانی در این همایش بر اهمیت و ضرورت پیشگیری از اعتیاد با تکیه بر برنامه های فرهنگی و اجتماعی تاکید نمود .
معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد پزشکی تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاست های راهبردی این معاونت در برگزاری نشست های تخصصی و با استفاده از کارشناسان زبده و متخصصان کارآزموده اظهار نمود: از آنجائی که کلید طلائی و حل بسیاری از بحران ها و معضلات اجتماعی و از جمله ریشه کردن مسئله اعتیاد به دست خود جوانان است، در مسیرآگاه سازی و مهارت بخشی قشردانشجواز هیچ تلاش و کوششی فرو گذار نخواهیم کرد.
دکتر علی محمد زاده تقویت و حمایت از تشکل ها کانون های دانشجوئی، جلب مشارکت فکری ومدیریت بهینه در برگزاری اینگونه همایش های علمی و تخصصی را در الویت و سرلوحه برنامه های معاونت فرهنگی و دانشجوئی واحد پزشکی تهران اعلام نمود.
گفتنی است در پایان این نشست علمی از کتاب «سوء مصرف و وابستگی به مواد » توسط مولفان این همایش آقایان دکترخلیل علی محمدزاده و دکترابراهیم واحد روانپزشک رو نمائی شد و نسخه رایگان آن با هدف اشاعه فرهنگ کتابخوانی و مشارکت معنوی و اجرائی در اختیار دانشجویان شرکت کننده قرار گرفت .
«کتاب سوء مصرف و وابستگی به مواد » به قلم دکترطهامه هموطن، دکترابراهیم واحد و دکترخلیل علی محمدزاده به منظورآشنائی هرچه بیشتر خوانندگان و کمک به رهائی جامعه از آسیب ها و پیامدهای اعتیاد این بلایای خانمانسوز توسط انتشارت فردوس در 504 صفحه منتشر و روانه بازار شده است. در این کتاب مباحث ارزشمند و مفیدی در مدیریت پیشگیری و درمان اختلالات و بیماری های ناشی از این مواد، به صورت سوال و جواب، همراه با شرح حال در آخر هر فصل نگاشته شده است.
در دیباچه این کتاب که به قلم استاد دکترسیدمحمود طباطبایی چهره ماندگار عرصه علوم پزشکی نگاشته شده است، مطالعه ی این کتاب با محتوای غنی و متن شیوا و سلیس به همه ی اساتید و دانشجویان پیشنهاد شده است .

در همایش سوء مصرف و وابستگی به مواد (اعتیاد ) به محرک ها و مخدر ها صورت گرفت: