مراسم بزرگداشت 100 برگزيده مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران با حضور رياست محترم اين دانشگاه، معاون دانشجويي و فرهنگي و مدير كل امور فرهنگي واحد پزشكي برگزار شد.
      در مراسم برگزيدگان مسابقات قران و عترت دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران مطرح شد :
دكتر خليل علي‌محمدزاده : فعاليت‌هاي قراني با ارزش‌ترين حركت فرهنگي در دانشگاه‌هاست

در اين جلسه كه برگزيدگان قرآن و عترت در بخش‌هاي شفاهي، تفسير قرآن كريم، زندگاني چهارده معصوم (ع)، ترجمه قران به زيان انگليسي، ترجمه قران كريم، احكام برادران، احكام خواهران، آشنايي با زندگاني پيامبر (ص)، نماز، حفظ و ترجمه ادعيه و زيارات، آشنايي با نهج البلاغه، كتابخواني از كتاب پرتوي از اسرار نماز اعم از دانشجويان، اساتيد و خواهران حضور داشتند، دكتر سيدمحمود طباطبايي رييس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران طي سخناني، قران را كتاب زندگي بشريت معرفي كرد و گفت: قران ما را به كيفيت بخشي امور در همه‌ي ابعاد زندگي مانند اخلاق، سياست، اجتماعي، فرهنگ، علم و ... دعوت مي‌كند.
وي از نسل جوان و دانشگاهي خواست كه هر چه بيشتر با قران انس بگيرند و از اين كتاب الهي راهنمايي بطلبند و براي تشكيل خانواده و اداره آن به معيارهاي قراني توجه كنند.
دكتر خليل علي محمدزاده معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران ضمن ستايش از فعاليت‌هاي قراني اساتيد، دانشجويان و كاركنان گفت: كار فرهنگي در زمينه‌ي قران و عترت، باعث رشد و تعالي و تكامل كار ساير بخش‌‌هاي دانشگاه است.
وي خاطر نشان شد با حضور و وجود برگزيدگان قراني و متمسكين به اهل بيت (سلام الله عليها) در محيط دانشگاه، شاهد اثرگذاري بيشتري در فضاي دروني خود باشيم.
دكتر علي محمدزاده با ذكر اين نكته كه 15 درصد دانشجويان واحد پزشكي در مسابقات قران و عترت در سطوح و بخش‌هاي مختلف ثبت نام داشته‌اند، اظهار داشت:
اميدوارم اين جريان قراني، وظيفه‌ي خود را منحصر در رقابت نبيند و با ايجاد ارتباطات اجتماعي، فرهنگ عمومي دانشگاه و جامعه را ارتقاء دهد.
دكتر ميرمسعود فاطمي مدير گروه معارف اسلامي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران نيز در اين مراسم با اشاره به وصيت نبي مكرم اسلام مبني بر اينكه من دو امانت گرانبها (قران و عترت) را در بين شما به يادگار مي‌گذارم، بيان داشت: راه نجات ما در توسل و تمسك به اين دو يادگار ارزشمند است.
وي راه غلبه بر فتنه‌ها را حركت در مسير قران و عترت برشمرد و گفت:
واحد پزشكي در بيست و يكمين دوره از مسابقات قران و عترت، درخشش خوبي داشته است.
در پايان اين مراسم لوح تقدير و جوايز نقدي برگزيدگان مسابقات قران و عترت به شرح ذيل از سوي رياست محترم دانشگاه علوم پزشكي آزاداسلامي و معاون دانشجويي و فرهنگي تقديم آنان گرديد.
اسامي نفرات برتر بيست و يكمين دوره مسابقات قران و عترت دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران در سال 1394 عبارتند از؛
بخش شفاهي (اساتيد):
مرضيه دانشي كهن، حميده اسماعيلي، زهرا ابوترابي، فهيمه شيخ زاده و فروغ طاهري.
بخش شفاهي (دانشجويان خواهر):
ساناز كمالي، مرضيه شاه رضايي، زهرا نوري، ساجده سرپناه، سيده ساره افضلي، زهرا آقاخاني مردخه، افسانه مهدوي مفرد، ريحانه پورصفري و مريم اخوان.
بخش شفاهي (دانشجويان برادر):
عليرضا عليزاده، دانيال نوروزي و محمدحسين سعيدي پور.
بخش شفاهي (كاركنان):
محمد جعفري شوره دلي و نسرين خان محمدي.

تفسير قرآن كريم (دانشجويان):
مهسان روان نخجوان، مائده باقري، بهاره محسن، علي رمضانخاني، نيلوفر داننده، ريحانه شريفيان،‌ حسانه محمد، فاطمه عبدي و مهسا محمدي.
زندگي چهارده معصوم (ع) (دانشجويان):
سيده مونا موسوي اصفهاني، مريم ستاري، ساحل توفيقي رفيقي، مريم خاجي، ساناز كمالي و فاطمه سادات حسيني.
ترجمه قرآن كريم به انگليسي (دانشجويان):
مينا متصدي زرندي، نغمه عظيم الشأن، هاله شريف موسوي، سارا يوسفي، فربد نصيري و فريال عزيزي.
ترجمه قرآن كريم (دانشجويان):
مريم مهدياني، ميثم عظيم بيك، سروش شمس الديني، افسانه شاهوردي، فاطمه خوانساري، مائده عليا و زهرا محبوبي.
احكام برادران (دانشجويان):
محمدتوانا محمدي، پارسا اسدي، عليرضا رمضاني زارع، مهدي مهدوي پور، ياشار حقيقي بردينه و سيدمحمدحسن طباطبايي.
احكام خواهران (دانشجويان):
فاطمه كرمي ارداربابي، بهار ابوطالبي، شهرزاد علي نياي شرفشادهي، صبا اميري، زهرا باقري و سيده فاطمه كشفي.
آشنايي با زندگاني پيامبر (ص) (دانشجويان):
مهدي آذرافراز، سيدامير علي سكوت، مريم توكلي، زهرا پهلواني، حانيه محمدي، زهرا بداقي، مهدي خسروي، نسيم بلوري، اميررضا بيگ رضايي، زهرا رضايي، فاطمه بربري، زمزم اسماعيلي و مائده رفيعي پور.
نماز (دانشجويان):
مهسا قاسم زاد، مهيا عبدالحسيني، فاطمه غفار، فرحناز حاتمي، فاطمه همامي و فاطمه قلعه.
ترجمه ادعيه و زيارات (دانشجويان): فاطمه عالم زاده.
آشنايي با نهج البلاغه (دانشجويان): زهرا شكيباپور.
اساتيد:
زهرا ابوترابي، زهرا عينالو، فروغ طاهري.
آشنايي با نهج البلاغه (كاركنان):
عبدالرضا رنگين، داود ملك علايي، نرگس كوه نژاد، زهره نصيري و عليرضا كشاورزي نيا.