دکتر میر مسعود فاطمی مدیر کل امور فرهنگی در ابتدای این دوره آموزشی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه ضیافت الهی رمضان خطاب به اساتید شرکت کننده در جلسه گفت : خدا را شاکریم که دوباره به ما توفیق داد که این ماه را درک کنیم ،درک ماه رمضان یعنی شکستن کمر شیطان ، یعنی آمرزش خداوند رحمان نسبت به بندگان و هرکس در ماه رمضان قرار گیرد و اسباب توفیق را برای خودش آماده کند خداوند تبارک و تعالی او را می بخشد.
      همزمان با آغازماه مبارک رمضان کارگاه تفسیر سوره حجرات در واحد پزشکی تهران برگزار گردید:
دکتر فاطمی : تجسّس و غیبت در یك جامعه ایمانى حرام است .

در ادامه مراسم دکتر فاطمی با اشاره به علت نامگذاری این سوره و مفاهیم و موضوعات مطرح شده درآن گفت : سوره «حجرات» به سوره «آداب واخلاق» نیز نامیده شده است وی افزود : در قرآن مجید آغاز سه سوره (مائده، حجرات و ممتحنه) كه درباره مسائل حكومتى و اجتماعى است، با جمله «یا ایّها الّذین آمنوا» شروع شده است که بیانگر سیماى یك جامعه اسلامى است . جامعه ایمانى در این سوره، وام‏دار خدا وعاشق پیامبرصلى الله علیه وآله است كه واسطه هدایت او شده و هرگز ایمان خود را منتّى بر خدا و رسول صلى الله علیه وآله نمى‏داند.در این سوره مسائلى مطرح شده كه در سوره‏ هاى دیگر نیست . دکتر فاطمی با تبیین آیاتی از سوره حجرات گفت : مسخره كردن و نام بد نهادن، سوءظن، تجسّس و غیبت كه در یك جامعه ایمانى حرام است، در این سوره از آنها نهى شده است. گفتنی است با آغاز ماه مبارک رمضان هر روز قبل از نماز ظهر و عصر قرائت قرآن با حضور نمازگران در مسجددانشگاه با حضور قاریان دانشجو و همکاری کانون فرهنگی برگزار می گردد .

دکتر فاطمی : تجسّس و غیبت در یك جامعه ایمانى حرام است .