حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا تاج آبادي مسئول دفترنهاد معظم رهبري با ارسال گزارشی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان از برگزاری جشنواره ‌آموزشی «شهر خدا» ویژه ماه مبارک رمضان با هدف ارتقای سطح دانش و معرفت و التذاذ معنوی استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ها در سامانه مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس الکترونیکی زیرخبر داد . www.ec.nahad.ir
      از سوی مسئول دفترنهاد معظم رهبري واحد پزشکی تهران اعلام شد :
برگزاری جشنواره ‌آموزشی «شهر خدا» ویژه ماه مبارک رمضان در مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان

حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا تاج آبادي مسئول دفترنهاد معظم رهبري با ارسال گزارشی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات اعضاء محترم خانواده بزرگ واحد پزشکی تهران و بیمارستانها و مراکز درمانی تابعه این واحد دانشگاهی در ماه ضیافت الهی، از برگزاری جشنواره ‌آموزشی «شهر خدا» ویژه ماه مبارک رمضان با هدف ارتقای سطح دانش و معرفت و التذاذ معنوی استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ها در سامانه مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس : www.ec.nahad.ir خبر داد . مسئول دفترنهاد معظم رهبري با بیان اینکه این دوره آموزشی در قالب 7 درس تهیه و تدوین شده است و به موضوعاتی نظیر «تجوید و آواشناسی قرآن کریم»، «سلوک اسلامی»، «حکمت روزه»، «تفسیر سوره حجرات» ، «تفسیر برگزیده سی جزء قرآن کریم»، «آشنایی با شخصیت و سیره امام علی(علیه‌السلام)» و «آشنایی با احکام روزه و ماه مبارک رمضان» می پردازد . حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا تاج آبادي از عموم دانشگاهیان دعوت نمود با توجه به محتوای غنی این جشنواره آموزشی و تناسب آن با ایام ماه مبارک رمضان، به آدرس الکترونیکی جشنواره آموزشی « شهر خدا » به آدرس زیر مراجعه نمایند .

از سوی مسئول دفترنهاد معظم رهبري واحد پزشکی تهران اعلام شد :