دکتر محمد هادي‌زاده مسئول علمي "كانون سبا" و عضو هيئت علمي "دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران" و "مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی تهران" از برگزاري کارگاه "جستجو در اینترنت (پيشرفته) و آشنایی با نرم‌افزار EndNote "ویژه دانشجویان علاقه‌مند در روز پنجشنبه 13 خرداد ماه خبرداد.
      به همت بخش پژوهشي كانون سبا صورت پذيرفت :
برگزاری کارگاه "جستجو ی پیشرفته در اينترنت و آشنائي با نرم‌افزار EndNote "

بر اساس این گزارش مدرس این کارگاه آموزشی آقای حميد زعفراني آراني دانشجوی سال سوم پزشكي، از دانشجويان فعال در حوزه پژوهش و نیز عضو هسته مركزي بخش پژوهشي كانون سبا و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، بوده است.
مسئول علمي كانون سبا در مورد اهميت كارگاه مذكور بيان داشت: دنیای وب منبع عظیمی از اطلاعات است که روزبه‌روز برحجم آن افزوده می‌شود. در حال حاضر میلیاردها صفحه که اطلاعات فراوانی از موضوعات مختلف را در بر دارند، بر روی سرورهای مختلف جا خوش کرده اند. این در حالیست که تولد سایتهای جدید و گسترش سایتهای موجود نیز به طور فزاینده ای به این حجم اطلاعات می افزاید.
نرخ رشد اطلاعات تا بدانجاست که امروزه مشکل دسترسی به اطلاعات جدی تر از نبود اطلاعات است. امروزه چالش عمده اکثر کاربران دستیابی به اطلاعات است. به عبارت دیگر اگر کاربری دنبال موضوعی خاص باشد، کدام صفحه را باید بخواند؟ از میان این تعداد عظیم صفحات موجود، کدام صفحه نیاز او را برآورده می کند؟ اگر سایتی باشد که به کاربران در یافتن اطلاعات کمک کند، قطعا مورد توجه خواهد بود. خوشبختانه چنین سایتی وجود دارد و ما آنرا با نام موتور جستجوگر می شناسیم.
در کارگاه جستجو در اینترنت (پيشرفته) و آشنایی با EndNote، چگونگی جستجو در پایگاه‌های اطلاعاتی و وب‌سایت‌های علمی معتبر نظير Scopus و... در حیطۀ علوم پزشکی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین نحوه سازماندهي منابع و ترفند‌های رفرنس‌نویسی با نرم‌افزار EndNote آموزش داده شد. وي افزود : جلسه مقدماتي اين كارگاه پيشتر در تاريخ 23/اردبيشهت برگزار گرديد.

به همت بخش پژوهشي كانون سبا صورت پذيرفت :
برگزاری کارگاه "جستجو ی پیشرفته در اينترنت و آشنائي با نرم‌افزار EndNote "