دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران ضمن تبريك به سید امیرحسین احمدی و سید علی صالحیان دانشجويان شركت كننده در جشنواره دانشجويي پزشكي دانشگاه U.M.C.G کشورهلند گفت: مايه افتخار اين واحد است كه چنين فكرهاي نويي جهش پيدا كند و دانشجويان پزشكي با حضور در چنين رقابت هايي، آينده علمي خوبي را براي كشوررقم بزنند.
      دكتر طباطبايي: تفكرات نو در دانشجويان علوم پزشكي مايه افتخار است
كسب مقام برتر دانشجویان واحد پزشکی تهران با ارائه مقاله در جشنواره دانشجويي پزشكي دانشگاه U.M.C.Gکشور هلند

دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس واحد علوم پزشكي تهران بيان داشت: دنياي آينده، دنياي ژنتيك پزشكي و بيوشيمي جمعيت است كه انقلابي در جهان به وجود خواهد آورد.
در ادامه جلسه دكتر طباطبايي تاكيد كرد: اين واحد دانشگاهي مشتاق كمك و راهنمايي به دانشجويان مي باشد و مجددا هدايت و راهنمايي دانشجويان اين مجموعه را از معاونين دانشگاه و روساي مراكز تحقيقاتي و بيمارستانهاي و متصل كردن اين تفكرات نو به نزديكترين هدف را خواستار شد.
دکتر خليل علي محمدزاده معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران نيز در اين جلسه اعلام نمود: مقاله دانشجويان سیدامیرحسین احمدی، سید علی صالحیان واميرحسين رحماني دانشجويان رشته پزشكي ورودی مهر 92 در مقطع فيزيوپاتولوژي رشته ي پزشكي، با موفقیت در کنفرانس Iscoms 2016 در دانشگاه U.M.C.G آمستردام ارائه گرديد.
در اين كنگره علمی دانشجویان پژوهشگرواحد پزشکی تهران با ارائه يك مقاله تحت عنوان " Evaluation of efficiency of modified Polypropylenimine (PPI) as a Non-Viral vectors used in Co-Delivery of Drug and Gene" شرکت کردند.
سید امیرحسین احمدی و سید علی صالحیان دانشجويان رشته پزشكي اين واحد دانشگاهي طي گفتگويي انگيزه و مراحل تكميل مقاله را به زبان ساده بيان نموده و گفتند: حدودا یک سال است که روی این مقاله کار كرديم ؛ به خاطر علاقه شخصی به رشته داروسازی و مرسوم بودن آن در خانواده، به نوعی سعی داشتیم موضوع ترکیبی از رشته پزشکی و داروسازی باشد که این موضوع توجه ما را به خودش جلب کرد.
دانشجويان پژوهشگر دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي درباره محتوا و هدف از انتشار این مقاله علمی افزود: در این پروژه در واقع ما به دنبال شیوه های درمان نوین سرطان و ژن درمانی هستیم، از آنجایی که DNA دارای بار منفی است، ورود مواد حامل با بارهای منفی به داخل غشای پلاسمایی عملا امکان پذیر نیست.
به طور خلاصه سعی بر این است که بار منفی DNA را با بار مثبت موجود در پلی مرها خنثی کنیم به طوری که مجموع این پلیمر و ژن به صورت بار الکترواستاتیک خنثی درآید و امکان ورود مواد مورد نظر ما به داخل سلول فراهم شود و در ادامه غشاي سلول بازهم مانع از ورود اين حجم از بارهای الکترواستاتیک به داخل سلول مي شود. سعی ما اين است كه با اضافه کردن گروه های آلکیل به پلیمرمدنظرمان ليپوفيليسيته آن را به اندازه کافی بالا برده و امکان ورود آن به سلول را فراهم آوريم.
ايشان در ادامه افزود: اين پرو‍ژه مراحل اوليه خود را مي گذراند و در دست مطالعه ي تكميلي مي باشد.
محققان جوان اظهار داشتند، اين كنفرانس فرصتي بود تا ايده و مراحل كار خود را با بزرگان اين حيطه ي علمي مطرح كنيم كه در ادامه ي راه ما بسيار موثر است. گفتني است کنفرانس Iscoms 2016 از تاریخ 18خرداد الی 21 خرداد ماه سال جاري به ریاست Maarten C .Tol با حضور پروفسور Stefan W. Hell (دارنده جایزه نوبل در سال 2014) در دانشگاه U.M.C.G هلند برگزار شد

دكتر طباطبايي: تفكرات نو در دانشجويان علوم پزشكي مايه افتخار است