به همت کانون لبخند وبا حمایت دکتر طباطبائی ریاست دانشگاه و با همکاری حوزه معاونت فرهنگی ودانشجوئی و نهاد معظم رهبری طرح لبخند سلامت طرح معاينه كودكان (بي سرپرست، بدسرپرست و كودكان كار) برگزار مي شود .

دكتر خليل علي محمد زاده معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران از برگزاري طرح لبخند سلامت، طرح معاينه كودكان (بي سرپرست، بدسرپرست و كودكان كار) ويژه اساتيد پزشك و كليه دانشجويان علاقمند در اين واحد دانشگاهي خبر داد. وي گفت: هدف از برگزاری اين طرح تامین بخش کوچکی از سلامت مورد نیازمراکز شبانه روزی کودکان بی سرپرست و بد سرپرست و كودكان كارمی باشد
وي با اشاره به اهمیت و لزوم اجرای طرح لبخند سلامت اظهار داشت: طرح لبخند سلامت، پذیرای نیازمندان بوده و تمام تلاش كانون لبخند در افزایش کیفیت این برنامه خداپسندانه است. معاون دانشجويي فرهنگي تصریح کرد: اعضاء این کانون که فعالیت انسان دوستانه خود را به نام و یاری « خالق زیباترین لبخند» آغاز کرده اند، برای اجرای هر چه بهتر طرح لبخند سلامت به کمک خیرين رشته هاي پزشكي اعم از پزشكي اطفال، پزشكي زنان، پزشكي عمومي، چشم پزشكي، دندانپزشكي، پرستاري، ارتودنسي و ... و به ويژه اساتيد پزشك و دانشجويان علاقمند نياز دارند كه اميدواريم با قبول زحمت ايشان، عمليات اجرايي اين طرح هر چه سريعتر آغاز شود.
دكتر علي محمد زاده اظهار اميدواري كرد: طرح لبخند سلامت، طرح معاينه كودكان (بي سرپرست، بدسرپرست و كودكان كار) با همت رياست دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران و همكاري نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري، اساتيد و كاركنان و دانشجويان اجرايي خواهد شد .
لطفا جهت ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن هاي 09101545955 و 9305642040 تماس حاصل نماييد .

كانون لبخند واحد پزشكي تهران برگزار مي كند: برگزاري طرح لبخند سلامت طرح معاينه كودكان (بي سرپرست، بدسرپرست و كودكان كار) نسخه قابل چاپ