با ابلاغ بخشنامه معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی:
قسط وام کارکنان از حقوق تیرماه آن‌ها کسر نمی‌شود

براساس بخشنامه معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی، اقساط ماهانه وام‌های دریافتی کارکنان این دانشگاه در تیرماه از حقوق آن‌ها کسر نخواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مرتضی احسانی، معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه‌ای ابلاغ کرده است که در آن تاکید شده قسط ماهیانه وام‌هایی که کارکنان دانشگاه دریافت کرده‌اند از حقوق این ماه آن‌ها کسر نشود.
این بخشنامه براساس مصوبه جلسه نهم تیرماه هیات رئیسه دانشگاه صادر شده و در آن آمده است: "به پاس خدمات صادقانه کارکنان، اعم از هیات علمی تمام‌وقت، نیمه‌وقت و کارکنان غیرهیات علمی رسمی و قرارداد کارمعین که با مجوز شورای اداری و مالی دانشگاه به کارگیری شده‌اند، مقرر شد اقساط ماهانه وام‌های دریافتی کارکنان از دانشگاه، به استثنای وام‌های دریافتی خارج از دانشگاه، از حقوق و مزایای تیرماه آنان کسر نشود."
مسئولیت اجرای بخشنامه بر عهده دبیران هیات‌های امنای استانی، روسای واحدها و مراکز آموزشی و معاونان اداری و مالی گذاشته شده است.

با ابلاغ بخشنامه معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی:
قسط وام کارکنان از حقوق تیرماه آن‌ها کسر نمی‌شود