دکتر مهسا هادی پور جهرمی، رئیس اداره جذب و هدایت استعدادهای درخشان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و رئيس مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد پزشكي تهران از راه اندازی وب سایت المپیاد متمرکز درون دانشگاهی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس اینترنتی olympiad.iaun.ac.ir توسط واحد نجف آباد که میزبانی این دوره را برعهده دارد، خبر داد.
      دكتر هاديپور جهرمي رئیس اداره جذب و هدایت استعدادهای درخشان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و رئيس مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد پزشكي تهران :
تکمیل اطلاعات تیم های دانشجویی در سایت المپیاد متمرکز درون دانشگاهی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي

رئیس اداره جذب و هدایت استعدادهای درخشان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت : با توجه به اینکه به برگزاری این دوره از المپیاد نزدیک می شویم، سرپرستان تیم های دانشگاهی با مراجعه به سایت المپیاد متمرکز درون دانشگاهی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی می بایست در اسرع وقت نسبت به تکمیل اطلاعات خود و اعضای تیم اقدام نمایند. مهسا هادی پور جهرمی رییس اداره جذب و استعداد های درخشان معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی درباره شرایط تیم المپیاد علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سال گذشته همه کسانی که متقاضی شرکت در این المپیاد بودند، اسامی خود را به معاونت علوم پزشکی اعلام می کردند و پس از آن غربال گری در معاونت انجام می شد. اما امسال این شرایط را متفاوت انجام دادیم: بدین معنا که به هر واحد دانشگاهی اعلام شد که متقاضیان را ثبت نام و پس از آن در خود واحد غربال گری کنند و معرفی کنند. رئيس مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد پزشكي تهران ادامه داد: تیم معرفی شده از هر واحد متشکل از 12 نفر خواهد بود بود که در 4 حیطه 3 نفره این تیم را تشکیل می دهند. مسلما بعضی از حیطه ها در برخی واحدها متقاضی نداشته است. رییس اداره جذب و استعداد های درخشان معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در مقایسه تعداد شرکت کنندگان سال گذشته با امسال گفت: در سال گذشته حدود 900 نفر شرکت کننده برای المپیاد داخلی وجود داشت و نفرات از بین این تعداد انتخاب شدند اما امسال با غربال گری اولیه ای که در خود واحد انجام میشود این تعداد تقریبا نصف و به حدود 450 نفر رسیده است. هاديپور در ادامه درباره 4حیطه مورد نظر معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای شرکت در المپیاد پزشکی گفت: این 4 حیطه متشکل از تفکر در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، فلسفه پزشکی و استدلال بالینی در پزشکی خواهد بود. البته به غیر از این موارد، 3 حیطه جانبی نیز امسال وجود دارد که شرکت کنندگان 3 حیطه تا پایان خرداد ماه جداگانه به وزارت بهداست معرفی و فعالیتهایشان در قالب دستور ارسالی اماده و به وزارتخانه ارسال شده است. در نهایت پس از ازمون متمرکز در واحد نجف اباد برگزیدگان به تعداد نه نفر در هر حیطه تا پایان تی ماه بایستی معرفی سوند. آزمون کشوری المپیاد علمی شهریور ماه است که وزارت بهداشت برگزار کننده ان خواهد بود و در 4 حیطه اصلی و سه حیطه جانبی برگزار خواهد شد و نفرات به رقابت خواهند پرداخت. هادی پور در ادامه درباره زمان و مکان برگزاری آزمون متمرکز و داخلی معاونت علوم پزشکی گفت: این آزمون از 27 تا 29 تیرماه در واحد نجف آباد برگزار می شود. همه این 450 نفر در دونوبت در این آزمون شرکت می کنندو منتخبین هر رشته که 9 نفر هستند همانجا اعلام می شوند. لازم به ذکر است امسال سهمیه شرکت کنندگان از دانشگاه آزاد اسلامی سه برابر از سوی وزارت بهداشت اعلام گردیده است. پس از آن این تعداد به وزارت بهداشت معرفی می شوند و در کلاس های المپیاد شرکت می کنند تا برای شرکت در آزمون شهریور ماه آمادگی لازم را کسب کنند. او در ادامه درباره تاثیر این آزمون ها در ارتقا سطح علمی دانشجویان گفت: این مسابقات هشتمین دوره المپیاد علمی علوم پزشکی کشور خواهد بود. از مزایای اینگونه مسابقات این است که کسانی که اگر به عنوان استعداد های درخشان در وزارت بهداشت و در سطح آموزش عالی هستند، کسب مقام نمایند، بنابراین می توانند تحت شرایطی که وجود دارد جزو استعداد های درخشان معرفی شوند و از مزایای این موضوع استفاده کنند. رئيس مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد پزشكي تهران افزود: همچنین واحد های دانشگاهی هم با پرورش افرادی برای حضور در المپیاد ها، یکی از امتیازات های آموزشی را برآورده کرده اند که امتیاز در رتبه بندی دانشگاه ها یکی از این امتیازات خواهد بود. این موضوع در حالی است که کسانی که در المپیاد ها رتبه بیاورند جزو افتخارات واحد هم محسوب می شوند. شایان ذکر است، المپیاد متمرکز درون دانشگاهی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 27 الی 29 تیرماه در محل واحد نجف آباد برگزار می شود.