رئیس نخستن کنگره نوروانکولوژی ایران گفت: تومورهای سرطانی بیشترین تومورهای مغزی را تشکیل می‌دهند و 40 تا 60 درصد تومورهای مغزی بدخیم هستند.
      رئیس نخستن کنگره نوروانکولوژی ایران :
دانشگاه آزاد اسلامی در جهت توسعه دانش پزشکی فعالیت می کند.

در حاشیه نخستین کنگره نوروانکولوژی ایران : دانشگاه با هدف اعتلای سطح دانش اساتید و دانشجویان و فراگیران علم فعالیت می کند و دانشگاه آزاد اسلامی در جهت توسعه دانش پزشکی فعالیت می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ادامه داد: سیستم عصبی نقش والایی در حفظ سلامتی جامعه دارد و تمام قسمت های بدن در جهت حفظ عملکرد مغز فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه مغز و سیستم اعصاب نیز دچار مشکل و اختلال می شود گفت: سلول های بدخیم و ناهنجاری های سلولی از جمله عوارضی است که برای سیستم اعصاب ایجاد می شود.
طباطبایی افزود: به طور متوسط از هر 100 هزار نفر 12 نفر دچار تومور مغزی می شوند که این یک آمار بین المللی است کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست.
وی افزود: تومورهای مغزی در سنین نوجوانی هم بروز می کند و اگر چه ممکن است خیلی شایع نباشد اما به علت اهمیت آن باید به سرعت رسیدگی و تشخیص داده شود.
رئیس واحد تهران دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی گفت: علل بروز سرطان در هیچ عضوی هنوز شناخته نشده است اما در مشاغلی که با مواد رادیواکتیو سر و کار دارند و یا زمینه اختلالات ژنتیک بیشتر باشد احتمال بروز سرطان های مغز و اعصاب بیشتر است.
وی افزود: با توجه به گسترش شبکه ارائه خدمات سلامت کشور کوچکترین اختلال در بدن خود را به پزشک اطلاع دهیم و تحرک و تغذیه سالم داشته باشیم.
وی یادآور شد: هر نوع اختلال حرکتی، حسی، بی قراری، سردرد مقاوم به درمان، تهوع و استفراغ نشانده اختلال در سیستم اعصاب است و باید جدی گرفته شود همچنین متوسط سن بروز این سرطان ها در کودکان 5 تا 12 سالگی و در بزرگسالان در دهه چهارم زندگی بروز پیدا می کند.

رئیس نخستن کنگره نوروانکولوژی ایران :
دانشگاه آزاد اسلامی در جهت توسعه دانش پزشکی فعالیت می کند.