دكتر هاديپور جهرمي خبر داد :
مراسم اختتامیه نخستین المپیاد علمی متمرکز دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی امروز برگزار شد

مراسم اختتامیه نخستین المپیاد علمی متمرکز دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی امروز ظهر با حضور دکتر سید طه هاشمی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی پس از سه روز با حضور قریب به 400 دانشجو در واحد نجف آباد به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- در ابتدای مراسم اختتامیه دکتر سید طه هاشمی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر امیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به ایراد سخنرانی پرداختند و پس از آن، از دانشجویان برگزیده تقدیر بعمل آمد.
در نخستین المپیاد علمی متمرکز دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی36 نفر به عنوان برگزیده در 4 حیطه (فلسفه پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه و مدیریت نظام سلامت) از واحدهای پزشكي تهران، يزد، شاهرود، اردبيل، كازرون، تنكابن، نجف آباد،علوم دارويي تهران، مشهد، ساري، اصفهان (خوراسگان) و استهبان معرفی و جوایزی به آنها اهدا شد.
همچنین در این مراسم از کادر علمی و اجرایی تقدیر و تشکر بعمل آمد.

دكتر هاديپور جهرمي خبر داد :