میثم اخلاق دوست دبیر کانون دانشجویی هلال احمر و مسئول برگزاری این دوره از برگزاری نخستین دوره آموزشی خلبانی پهپادهای امدادی در کشور توسط این کانون در واحد پزشكي تهران خبر داد.

میثم اخلاق دوست دبیر کانون دانشجویی هلال احمر واحد پزشكي تهران افزود: این دوره آموزشی برای نخستین بار است که در کشور برگزار می شود و هدف از برگزاری آن آمادگی اعضای تیم بهداشت و درمان اضطراری (BHCU) کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران است که بتوانند در زمان بروز حادثه و بحران از هواپیماهای بدون سرنشین جهت شناسایی، ارزیابی و تصویربرداری از صحنه حادثه و همچنین ارائه خدمات حیاتی از جمله ارسال وسایل ضروری همانند غذا، آب، خون گرم، دارو و تجهیزات کمکهای اولیه استفاده نمایند و بهره مند گردند. مسئول نخستین تیم بهداشت و درمان اضطراری جوانان کشور بيان داشت : این دوره آموزشي به مدت یک هفته ای و بصورت عملی و تئوری در محل جمعیت هلال احمر شمیرانات برگزار شد . اخلاق دوست در باره رئوس مطالب ارائه شده در اين دوره آموزشي اينچنين گفت : در اين دوره به ارائه مطالب مقدمات ایرودینامیک، آشنایی با هواپیماهای مدل و UAV، ساختمان پهپادها و کاربرد آن، مقدمات پرواز، مقدمات هواشناسی، مقدماتی بر ناوبری و navigation، طریقه انتقال وسایل، نحوه تصویربرداری، کار با شبیه ساز پرواز و در نهایت پرواز عملیاتی با پهپاد انجام شد. وي افزود : از پهپادهاي امدادی در فضای فلت و دشت استفاده می شود و متناسبربا مناطق کوهستانی از وسایل کوادراتور و هلی کوپتر های مدل استفاده می گردد دبير كانوني دانشجويي هلال احمر واحد پزشكي تهران اظهار اميدواري نمود : دوره آموزشي خلبانی پهپادهای امدادی یک دوره Summer School برای اعضای تیم BHCU بود که به صورت پایلوت برگزار شد و اميد است با عنایت خداوند و حمایت مسئولین بصورت مستمر برای سایر نجاتگران و امدادگران در دانشگاهها و موسسات ديگر برگزار شود. مهندس خلبان محمدرضا ابوئی مهریزی مجری و مدرس این دوره ضمن تقدیر از مسئولين واحد پزشكي تهران و كانون هلال احمر گفت : امروزه استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین با سرعت چشمگیری در زمینه های مختلف در کشورهای توسعه یافته در حال انجام است و موجب افتخار است که کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران پیشتاز برگزاری دوره آموزشی خلبانی پهپاد جهت ارتقای صنعت امدادگری کشور است. مهريزي افزود : پس از سی ساعت آموزش عملی و تئوری و پرواز با شبیه ساز، دانشجويان امتحان عملی و کتبی را با موفقيت پشت سر گذاشته و بعد از کسب امتياز 80 درصد به بالا گواهی نامه معتبر صادر می گردد. وي ضمن ابراز خوشحالي تصريح كرد : این دوره در سایر نقاط جهان با هزینه های بسیار زیادی برگزار می گردد که به همت کانون دانشجویی هلال احمر اين واحد دانشگاهي بصورت رایگان برگزار شد. خلبان مهریزی مجری طرح خلبانی پهپاد امدادي اضافه اعلام نمود : افراد با گذراندن این دوره توانمندی لازم جهت پرواز و هدایت هواپیماهای بدون سرنشین را در موارد امداد و نجات و حوادث و بلایا بدست خواهند آورد و ابراز اميدواري نمود كه استفاده از پهپادها در عرصه امداد و نجات کشور تحقق محقق خواهد شد به گزارش روابط عمومي واحد پزشكي تهران : پی ریزی و طراحی دوره آموزشي خلبانی پهپاد امدادي از سوي كانون هلال احمر واحد و با همکاری مهندس خلبان محمدرضا ابوئی مهریزی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران اجرایی شد. بر اساس همين گزارش : مهندس مهریزی با سابقه 7ساله تخصصی ساخت و پرواز پهپادها، مهندسی تکنولوژی هواپیما، خلبان هواپیمایی کشوری و کارشناسی ارشد هوا و فضا از توانمندترین افراد این حوزه می باشد که طرح ریزی آموزشی و اجرایی، تدریس و ارزیابی دوره را به عهده داشتند. دبير كانون هلال احمر از مسئولین کشور خصوصا مسئولین محترم جمعیت هلال احمر تقاضادارم با حمایتهای مالی و معنوی خود در خصوص توسعه صنعت هواپیماهای بدون سرنشین امدادرسان در کشور، برگزاری دوره های آموزشی، و ایجاد شرایط بهره وری از آن نقش آفرینی نمایند. در پایان مسئولين كانون هلال احمر واحد پزشكي تهران از دکتر خلیل علی محمدزاده معاونت دانشجویی و فرهنگی ، حسن فراهانی ریاست جمعیت هلال احمر شمیرانات و آقای خسروی معاونت آموزشی و پژوهشی جمعیت هلال احمر شمیرانات قدرداني كرده و از حضور مهندس خلبان مهریزی در این برنامه آموزشی را مایه مباهات کانون هلال احمر و بهره مندی از جوانان نخبه کشوری را مغتنم شمرد. همچنین دبير كانون اذعان کرد: کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران آمادگی دارد در خصوص برگزاری طرح های ملی آموزشی، ساخت و طراحی و .. هواپیماهای بدون سرنشین جهت فعالیتهای امدادی و نجات با بهره مندی از حضور مهندس خلبان محمدرضا مهریزی و تیم علمی و متخصص همکاری نماید.

تیم بهداشت و درمان اضطراری کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران آموزش خلبانی پهپادهای امدادی گذراندند . نسخه قابل چاپ