دکتر شهرزاد خاکپور دبیر کمیته جذب استعدادهای درخشان و نخبگان علوم پزشکی استان تهران دانشگاه آزاد اسلامي از مصاحبه روزنامه فارغ التحصیلان با دکتر هدیه علوی طلب عضو هیئت علمی واحد پزشکی تهران، عضو استعدادهای درخشان استان تهران و داور علمی بنیاد ملی نخبگان کشور خبر داد.

دبیر کمیته جذب استعدادهای درخشان و نخبگان علوم پزشکی استان تهران دانشگاه آزاد اسلامي گفت : دکتر علوی طلب در طي مصاحبه با روزنامه فارغ التحصیلان ، اظهار امیدواری کرد که در آینده، اختراع وی با عنوان "استخراج و کپسوله کردن اسیدهای چرب امگا3 از کپور فیتوتاگ" به مرحله تجاری سازی وتولید انبوه می رسد. دکترخاکپور با آرزوی موفقیت های هرچه بیشتر، از دیگر فعالیت های دکترعلوی طلب، به انتشار مجموعه کتاب های علوم آزمایشگاهی شیمی نیز اشاره کرد که بزودی به عنوان کتاب آموزشی در دانشگاه تدریس می گردد. به گزارش روابط عمومي واحد پزشكي تهران : دکتر هدیه علوی طلب دارای دکتری تخصصی Ph.D در رشته مهندسی شیمی از دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقیقات تهران می باشد . وي از سال 1385 بعنوان عضو هیات علمی در استخدام واحد پزشکی تهران بوده و در حال حاضر دارای مرتبه استادیاری می باشد . دكتر علوي طلب تا کنون دارای مقالات متعدد چاپ شده در مجلات خارجی ISI ، chisa2008 , 2010 و داخلی علمی –پژوهشی ، شیلات ، وزارت جهاد کشاورزی و کنفرانس های داخلی و خارجی می باشد . وي همچنین عضو جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی کشور بوده و به مدت 3 سال مسئولیت فنی و مدیریت تولید یکی از کارخانجات لبنیات کشور را بر عهده داشته است . وي طي گفتگوئي در باره نحوه و چگونگي اختراع خود گفت : با حمایت موسسه تحقیقات شیلات ایران از سال 1384 تا 1388 مجری یک پروژه تحقیقاتی بودم که با حاصل شدن نتایج مطلوب در مقیاس آزمایشگاهی موفق به ثبت اختراع در زمینه استخراج و کپسوله کردن اسیدهای چرب امگا-3 از کپور فیتوفاگ شدم که این اختراع طبق گواهی وزارت بهداشت و اداره نظارت بر مواد غذایی و دارویی اولین بار است که در کشور انجام گرفته و در اداره مالکیت صنعتی ثبت و دارای گواهینامه ثبت اختراع و مورد تایید بنیاد ملی نخبگان کشور و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور می باشد . شايان ذكر است : از نتايج این اختراع تاکنون چندین مقاله در مجلات ISI و علمی –پژوهشی داخلی و خارجی و دو کنفرانس خارجی در کشورهای انگلستان و چک مورد پذیرش و چاپ قرار گرفته است . گفتني است : این اختراع در سایت رسمی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز به نام واحد پزشکی تهران نمایه شده است .

مصاحبه با هيات علمي مخترع "استخراج و کپسوله کردن اسیدهای چرب امگا3 از کپور فیتوتاگ"واحد پزشكي تهران در روزنامه فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي نسخه قابل چاپ