دكتر مير مسعود فاطمي مشاور ریاست و مدير كل امور فرهنگي واحد پزشكي تهران در آغاز جلسه سلام دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس واحد پزشكي تهران را به كليه حاضرین در جسله ابلاغ نمود و گفت : امروز دو گروه از فرزندان كاركنان را در جمع خود داريم گروه اول فرزنداني كه در جشنواره نقاشي نماز و نيایش دانشگاه آزاد اسلامي برگزیده شده اند که در اینجا از تمام نقاشي هايي كه براي مسابقه نماز و نيایش به اين معاونت ارسال شده بودتشکر می نماییم و گروه دوم فرزنداني كه به سن شریف تكليف و عبادت رسيده اند.

مدير كل امور فرهنگي واحد پزشكي تهران گفت : جشن تكليف مراسم ابراز تشکر از خداوند است زیرا که فرزندان ما به سنی رسیده اند که اجازه یافته اند با انجام عبادات و فریضه های الهی تکامل یافته و بسوی خداوند تقرب جویند. سني كه با سلامتي امكان عبادت براي فرزندان كاركنان و اعضاي هيات علمي اين مجموعه دانشگاهي بيش از پيش فراهم مي شود. مشاور ریاست و مدیر کل امور فرهنگی مدير كل امور فرهنگي واحد پزشكي تهران بيان داشت: فرزندان ما به سني رسیده اندكه با راهنمایی و مراقبت والدین خود حق محبت ها و الطاف پروردگار را ادا كرده و از طریق انجام وظایف و اعمال دینی پيشرفت كنند و در آينده فردی شايسته در خانواده و جامعه باشند . وي در جمع فرزندان همكاران بيان داشت : کارهای شایسته و اخلاق نيكو بر پایه اعتقادات خوب در جامعه و خانواده بسیار ارزشمند است و امیدواریم با کوشش خود بتوانیم از این نعمت های الهی بهره مند شویم. دكتر فاطمي براي همه كساني كه به شرف و شرافت تكليف رسيدند طلب موفقیت نمود و گفت : به والديني كه خداوند به آنها لطف نموده كه فرزندشان توانسته نقاشي براي نماز ارائه کند و يا آنها را در جايگاهي قرار داده كه عبادت را شروع كند تبريك مي گويم. وي خطاب به والدين ادامه داد: مسئوليت سنگين تري از امروز به عهده شما بزرگواران است و براي موفقيت ایشان در اين راه از درگاه خداوند طلب ياري نمود . در این مسابقات که به همت ستاد اقامه نماز این دانشگاه برگزار شد بیش از 50 اثر فرزندان اعضای هیئت علمی و کارکنان واحد و مراکز درمانی تابعه مورد ارزیابی قرار گرفت. رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه واحد ضمن اعلام اسامی نفرات برتر مسابقات جشنواره نماز و نیایش و شرکت کنندگان در جشن تکلیف, هدف از برگزاری این مسابقات را ، توسعه و تعمیق و اشاعه فرهنگ نماز دربین فرزندان اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران با محوریت نماز و عبادت برشمرد . در پايان برگزیدگان لوح تقدیر و هدایای ویژه خود را دریافت نمودند. همچنین به تمامی شرکت کنندگان در مسابقات هدیه ای به رسم یادبود اهداء گردید.

مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره نماز ونیایش و جشن تکلیف فرزندان کارکنان و اعضاي هيات علمي واحد علوم پزشکی تهران برگزار شد نسخه قابل چاپ