سومین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت‌های بالینی (OSCE) روز پنجشنبه 21 مرداد ماه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر ( از ساعت 8 صبح الی 20 عصر) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران برگزار شد .
      در جریان برگزاری آزمون osce مطرح شد :
دکترموثقی : آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی یکی از بهترین آزمون ها برای سنجش توانائی دانشجویان در کسب مهارت های بالینی رشته پزشکی است .

دکترشبنم موثقی آناتومیست و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم آزاد اسلامی واحد تهران با اشاره به اینکه در این دوره حدود 80 نفر از دانشجویان متقاضی از واحد های علوم پزشکی تهران ، قم و تنکابن درسومین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی شرکت داشته اند گفت :

در جریان برگزاری آزمون osce مطرح شد :