دکتر مریم اسلامی پزشک و دکترای تخصصی ژنتیک ، معاون پژوهشی ورئیس مرکز تحقیقات مرکز" زیست فناوری کاربردی" دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران اخیرا در کنگره ای تحت عنوان" بیماری های دریچه قلب " که از تاریخ 2-5 مرداد مطابق با 23 لغایت 26 جولای 2016 در دانشگاه کمبریج انگلستان برگزار شد ، به عنوان رئیس کنگره برگزیده شد.

دکترسید حسن مقدم نیا رئیس دانشکده پیرا پزشکی با ارسال گزارش کاملی از حضور اجرائی ایشان در این رخداد علمی گفت : حضورعلمی و اجرائی اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در کنفرانس ها ، همایش ها و مجامع علمی داخلی و بین المللی بهترین موقعیت برای ارائه توانمندی علمی و شایستگی جامعه آکادمیک ایران و دانشجویان بعنوان جوانان پرشور و با انگیزه کشور در کسب دستاوردهای آموزشی و پژوهشی است .
دکترمریم اسلامی رئیس مرکز تحقیقات مرکز" زیست فناوری کاربردی" و معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی واحدعلوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران با ارائه توضیحات بیشتری در این خصوص گفت : دلیل انتخاب بنده در این جایگاه ارزشمند ، موضوع رساله دانشجوئی من در مقطع دکترای تخصصی در دانشگاه هاروارد تحت عنوان ساخت داربست دریچه قلب بوده است که تاکنون بیست ویک مورد سایتیشن در Elsevier داشته است .
وی افزود : از اردیبهشت ماه 1394 با امضای قرار داد با کشور انگلستان در کنگره ای تحت عنوان" بیماری های دریچه قلب " که از تاریخ 2-5 مرداد مطابق با 23 لعایت 26 جولای 2016 در دانشگاه کمبریج انگلستان برگزار شد به عنوان ریاست کنگره برگزیده شده ام و کلیه امور کنگره اعم از انتخاب سخنرانان کلیدی ومدعو و تعیین برنامه های علمی وسایر امور را بر عهده داشته ام.
رئیس مرکز تحقیقات مرکز" زیست فناوری کاربردی افزود : به لطف خدا این کنگره همگام با دانش روز دنیا در خصوص پزشکی ترمیمی regenerative Medicine ونگاه تلفیق بالین وآزمایشگاه (Bench→ Bed) با حضور برترین اساتید این حوزه در علوم پایه وبالینی از برترین دانشگاههای دنیا ، با کیفیت بسیار بالا برگزار گردید و رضایتمندی حاضرین در حدی بود که از مراسم افتتاحیه تا اختتامیه کلیه سخنرانان کلیدی و مدعو نیز همچنان به شکل فعال در جلسات حضور داشتند ودر حین کنفرانس و پس از آن نیز خواستار برگزاری دومین کنفرانس در سال آینده شده اند .
معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه محل برگزاری این کنگره در clare college کمبریج به عنوان یکی از قدیمی ترین دانشکده ها ودر شهر کمبریج انگلستان به عنوان قلب مراکز تکنولوژی وتجهیزات پزشکی بوده است اظهار کرد : حضور در این محافل علمی برای اساتید و دانشجویان گروه علوم پزشکی می تواند در رشد و توسعه تبادلات علمی و آخرین دستاوردهای آموزشی و پژوهشی این حیطه از علوم تاثیرات مثبت و سازنده ای داشته باشد .
دکتر اسلامی افزود : بخش های علمی مورد توجه ای که در این کنگره مطرح شد مباحث جالب و تازه هائی در باره ژن ، سلول و نانو درمانی، تکنولوژی های مهندسی بافت، تکنیک ها و نو آوری های جدید جراحی دریچه قلب، اساس ژنتیکی بیماری های دریچه قلب، سبک زندگی و سلامت دریچه بوده است و سخنرانان کلیدی شرکت کننده در این کنگره غالباٌ از اندیشمندان و اساتید دانشگاه های معتبر دنیا بوده اند .
گفتنی است : دکتر مریم اسلامی از فارغ التحصیلان رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران می باشد که پس از اتمام دوره تخصصی خود در رشته دکترای تخصصی ژنتیک در همین واحد دانشگاهی جذب شده اند .

عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران رئیس کنگره "بیماریهای دریچه قلب"دانشگاه کمبریج انگلستان شد . نسخه قابل چاپ