حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا تاج آبادي مسئول دفترنهاد معظم رهبري با حضور در مراسم افتتاحیه طرح ضيافت انديشه استادان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با تقدیر ازهمكاري دکتر خلیل علی محمد زاده معاون آموزشی و دکتر میر مسعود فاطمی معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه در برگزاري موفق طرح ضيافت انديشه اساتيد بر ضرورت تشكيل و تداوم جلسات و بالاخص اساتيد گروه علوم پزشكي در دانشگاهها تاکید نمود .
      به همت دفترنهاد معظم رهبري صورت پذیرفت :
برگزاري مراسم افتتاحیه طرح ضيافت انديشه اساتيد در واحد پزشكي تهران

مسئول دفترنهاد معظم رهبری واحد پزشکی تهران در ابتدای سخنان خود با ذکر حدیث معتبری از امام صادق (ع ) گفت : تمام اسرارعلم چهار نکته کلیدی است كه انسان را به تمام حقیقت و کلیت خلقت بشر که همانا وحدت وجود است می رساند .
وی با بیان اینکه شناخت پروردگار هدف نهائی همه مخلوقات است اظهار کرد:
معنای وحدت وجود مورد نظر عارفان این است که به این حقیقت مطلق برسیم که خدا بی نیاز است و ما در مقابل قدرت لایزال الهی ، هیچ هستیم و هرچه داریم از اوست .
وی مراحل تخليه از رذائل اخلاقي ، تحلیه یا روح را به فضائل اخلاقی آراستن ، تجلیه که موجب تجلی نور الهی در اعمال انسانی و شناخت پروردگار می شود و مرحله فنا در ذات الهی را از گام های اساسی انسان خدا جوی و تمام عرفا برای رسیدن به معبود برشمارد .
دکتر علی یوسفی اورجی دبیر هم اندیشی استادان و دبیر شورای راهبردی دانشگاه نيز با ارائه گزارش مبسوطي از نحوه تشكيل و برگزاري جلسات گفت : برگزاری این چنین دوره هایی عاملی در راستای پیشرفت فکری و عقیدتی استادان و اعضای محترم هیات علمی دانست.
وی ضمن تشکر از کلیه اساتید افزود: طرح ضیافت اندیشه یکی از مطالبات مقام معظم رهبری است که بر اجرای با کیفیت آن تاکید فراوانی شده است، وي اظهار داشت:
مهمترین رسالت دانشگاه‎ها تربیت نیروهای متخصص و متعهد است و طرح ضیافت اندیشه نیز در همین راستا اجرا می شود. وی توانمندسازی دانشگاه‎ها و دانشگاهیان را از اهداف عمده این طرح برشمرد و تصریح کرد: هدف اصلی طرح ضیافت اندیشه، تبین اندیشه‎های اسلامی، تقویت و تعمیق معرفت دینی و همچنین گسترش فضایل اخلاقی و نهادینه کردن ارزش های دینی است.
گفتنی است مراسم افتتاحیه طرح ضيافت انديشه اساتيد روز شنبه 30 ماه ومقارن با فرا رسیدن روز پزشک و به همت دفترنهادرهبري و با سخنرانی دكتر هادی اجیلی استاد علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه پیرامون « سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران » ودر حضور اعضاء هيات رئيسه واحدپزشكي تهران و جمع کثیری ازاساتيد دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 8 درسالن اجتماعات واحدپزشكي تهران برگزار شد .

به همت دفترنهاد معظم رهبري صورت پذیرفت :
برگزاري مراسم افتتاحیه طرح ضيافت انديشه اساتيد در واحد پزشكي تهران