دكتر مير مسعود فاطمي معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی با حضور درمراسم افتتاحيه طرح ضيافت انديشه اساتيد واحد پزشكي تهران با تاکید برنقش آفرینی و تاثیرگذاری مضاعف استادان گروه علوم پزشکی در جایگاه نخبگان جامعه بر اهميت و نقش اساتيد دانشگاه برحفظ و انتقال ارزشهای دینی ، معنوی و اخلاقی به نسل جوان تاكيد نمود.
      از سوی دکتر فاطمی معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد پزشکی تهران مطرح شد :
نقش استادان و پزشکان در جایگاه نخبگان جامعه در هدايت و سمت‌ دهی اجتماع بسيار موثر است.

معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی با بیان اینکه طبق آخرین تحقیقات و نظر سنجی های بعمل آمده پزشکان و استادان دانشگاه از جایگاه ویژه ای درتاثیر گذاری بر افکارمردم برخوردارند اظهار کرد: وقتي از كلمه نخبه حرفي به ميان مي‌آيد بايد گفت نخبگان افرادي هستند كه به علت امتيازاتي كه مردم براي آنها قائلند بر ذهن عموم مردم اثراتي دارند و به همين دليل تحليل و برداشت يك ‌‌‌فرد يا گروه نخبه بر زمان حال و آينده جوامع تاثيرگذار است.
دکتر فاطمی با این مقدمه نتیجه گیری کرد : باطن و ضمیر ناخوداگاه استادان نیز در هدايت و سمت‌ دهی نسل مخاطب و خصوصاٌ دانشجویان به سوي اهداف جامعه بسيار موثر است و نمی توانیم این وظیفه خطیررا نادیده بگیریم و امید آنکه شرکت موثر اعضای هیات علمی در این جلسات فرصت مناسبی برای هم افزائی اندیشه ها ، و محلی برای تبدیل ضیافت فکر و نظر در راستای اقدام و عمل باشد .
گفتنی است : طرح ضيافت انديشه اساتيد به همت دفترنهادرهبري از تاریخ شنبه 30 مرداد ماه و در آستانه فرا رسیدن روز پزشک با سخنرانی دکترهادی آجیلی استاد علوم سیاسی و روابط بین الملل با بحث پیرامون « سیاست های خارجی جمهوری اسلامی ایران » در حضورجمع کثیری ازاساتيد دانشگاههای علوم پزشکی استان تهران درسالن اجتماعات واحدپزشكي تهران آغاز شده است و مباحث تئوریک این دوره آموزشی تا پایان مراسم اختتامیه در روز 16 شهریورماه سال جاری تداوم دارد .

از سوی دکتر فاطمی معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد پزشکی تهران مطرح شد :