آخرين كتب منتشر شده اعضاي هيات علمي واحد پزشكي تهران

دكتر سيد عليرضا نجفي معاون پژوهشي طي گفتگوئي از روند رو به رشد فعاليت هاي علمي و پژوهشي  اعضاي هيات علمي و اساتيد واحد پزشكي تهران خبر داد . وي با معرفي آخرين آثار منتشر شده اظهار نمود :   اكثر كتب چاپ شده توسط اعضاي هيات علمي واحد پزشكي تهران از جمله كتاب هاي با ارزش  رشته پزشكي وعلوم پايه بوده  و مي تواند مورد استفاده  دانشجويان  ومحققين قرار گيرد . عناوين برخي از اين كتب  بشرح زير مي باشد.

1-     درمان هاي دارويي در روانپزشكي (دكتر مهدي قاسمي، دكتر حامد شفارودي و دكتر عباس قاسمي).

2-      ميكروب شناسي زينسر مجموع جلد 1 و 2 (دكتر محمدكريم رحيمي، دكتر گيتا اسلامي، دكتر احدزرگري زاده، دكتر علي اكبر سليماني رهبر، دكتر فاطمه فلاح، دكتر فريبا فياض و دكتر حسين گودرزي).

3-   ميكروبشناسي پزشكي جاوتز (دكتر محمدكريم رحيمي، دكتر عميد اطهري، دكتر گيتا اسلامي، دكتر مژده حاكمي، دكتر احد زرگري زاده، دكتر علي اكبر سليماني رهبر، دكتر سياوش صادقيان، دكتر فاطمه فلاح، دكتر فريبا فياض، دكتر حسين گودرزي، دكتر محمد نياكان، پروانه عديمي، ليدا موسوي، مهندس ليلا ميكانيكي، دكتر مهرداد هاشمي).

4-    آپوپتوزيس (دكتر يوسف دوستار، دكتر مهرداد هاشمي)

5-    بیماریهای رایج کودکان (تشخیص ،درومان ودستور نویسی ) توسط دکتر اسفندیار متینی  ، متخصص کودکان و با همکاری دکتر فرهاد  سرابندی متخصص کودکان  ، دکتر امیر آذری دستیار بیهوشی ، دانشگاه شهید بهشتی و دکتر سارا فراتی دستیار قلب و عروق

آخرين كتب منتشر شده اعضاي هيات علمي واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ