روح ا... عسگری معاون اداری و مالی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با صدور پیامی، چهارم شهریور، روز کارمند را به همه کارکنان زحمتکش و پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و نیز پرسنل بخش درمانی بیمارستانهای تابعه امیر المومنین (ع ) ، جواهری ، بیمارستان بوعلی و درمانگاه تخصصی قدس تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در متن پیام معاون اداری ومالی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز کارمند آمده است:
چهارم شهریور، روز کارمند، فرصت مناسبی برای تجلیل ازانسانهای شایسته ای است که با درک رسالت شغلی خود در محیط علمی دانشگاه و سایر مراکز درمانی تابعه ، هدفشان خدمت به دانشجویان بعنوان نمایندگان نسل جوان و رفع مشکلات و ایجاد آرامش به بیماران و دردمندان جامعه است.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی درطول حیات خود نقش ارزنده ای در تامین نیروی انسانی موردنیاز نظام سـلامـت جمـهوری اسلامی ایران داشته است. اظهار کرده است :
کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال این مجموعه عظیم دانشگاهی شایسته تقدیر است. و از این رو، سزاوار است در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان دانشگاه در سرحد امکانات و اختیارات بکوشیم.

پیام تبریک معاون اداری ومالی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به مناسبت روز کارمند نسخه قابل چاپ