دکتر خلیل علی محمد زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران با حضور در جلسه ای متشکل از مدیران کل آموزش و امور مالی دانشگاه و نیز روسای ادارات حوزه های مختلف دانشگاه بر ضرورت هماهنگی، تعامل و یکپارچگی سیستم دانشگاه در بهبود روند ثبت نام و اقدامات لازم جهت رفاه و آسایش دانشجویان و همراهان آنها و سرلوحه قرار دادن اصل تکریم ارباب رجوع و اجتناب از هر گونه برخورد ناشی از فشارکاری تاکید نمود .

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران با بیان اینکه برای اصلاح و بهبود فرایندها در حوزه آموزش نیازمند تفکر سیستمی هستیم ،گفت : برای ایجاد تغییرات مطلوب در حوزه های مختلف دانشگاه ، گاهی لازم است ، نگاه و بینش خود را متحول سازیم . دکتر علی محمد زاده گفت : در ثبت نام دانشجویان جدید باید دقت عمل ، سرعت کار و انضباط کامل در نظر گرفته شود . وی با بیان اینکه بسیاری از مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی و از طریق مراجعه دانشجویان به سایت دانشگاه انجام می شود و کمیته ثبت نام تا جائی که می تواند باید انجام کارها را به صورت اینترنتی و اتوماسیونی انجام دهد و برای آشنائی دانشجویان جدید با محیط دانشگاه باید برگه ها و تابلوهای راهنما نصب و تعبیه شود و در مواجهه با ایشان نیز باید رفتار خوب و کریمانه ای پیشه کرد .
دکنر امیر عباس لشگری مدیر کل اداره کل آموزش نیز با تقدیر از هماهنگی و پیگیری های دکتر علی محمد زاده معاون آموزشی دانشگاه در ایجاد انسجام بیشتر در بین حوزه های مختلف دانشگاه گفت :
در بحث برنامه ریزی برای ثبت نام دانشجویان و در آستانه سال جدید تحصیلی با دو گروه از دانشجویان جدید الورود و دانشجویان شاغل در 22 رشته تحصیلی موجود در دانشگاه روبرو هستیم که برای هر دو گروه از دانشجویان تمهیدات مناسبی با همکاری امور مالی و مرکزاطلاعات و فناوری دانشگاه صورت گرفته شد . وی افزود : 16 شهریور ماه تاریخ شروع ثبت نام در واحد پزشکی تهران است و تاریخ آغاز کلاسهای آموزشی از 27 شهریورماه خواهد بود .
فولادیان پور مدیر کل امور مالی واحد پزشکی تهران نیز با بیان اینکه کلیه اقدامات لازم در جهت هماهنگی با بانک ملی شعبه دانشگاه و همچنین ایجاد زیر ساخت های لازم برای واریز شهریه نقدی دانشجویان جدید الورود بصورت آنلاین وثبت نام اینترنتی با هدف تسریع در انجام امور مربوطه شده است گفت :
پذیرفته شدگان کنکور سراسری پس از انجام ثبت نام خود به صورت اینترنتی ملزم به مراجعه حضوری جهت احراز هویت و تحویل مدارک خود هستند.
وی افزود : ثبت نام دانشجویان شاغل در مقاطع بالاترتحصیلی منوط به تسویه حساب و پرداخت بدهی های معوقه می باشد .
گفتنی است : این نشست روز شنبه 5 شهریور ماه سال جاری در دفتر معاونت آموزشی با حضورمدیران کل آموزش ، امور مالی ، دانشجوئی ، روابط عمومی ،اداره حراست و نیز روسای حوزه های مختلف دانشگاه در دفتر معاون آموزشی دانشگاه تشکیل شد.

معاون آموزشی واحد پزشکی تهران : با تفکر سیستمی ، یکایک فرآیندها به طور مطلوب اجرا می شود نسخه قابل چاپ