دكتر سيدمحمود طباطبايي رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور در جلسه هيات رئيسه و درنشست مشترک با روساي دانشکده ها و همچنین روسای بيمارستانهاي بوعلی ، جواهری ،امیرالمومنین (ع) و کلینک تخصصی قدس با تاکید برضرورت تعامل و برقراري هرچه بيشترارتباط با دانشجویان و توجه خاص مسئولان اجرائی به ارتقاء کیفیت مسائل آموزشی ، اتحاد ، همدلي و استفاده از خرد جمعي را گره گشا وكليد حل بسیاری از مشكلات در محیط های علمی و آکادمیک برشمارد .
      در جلسه هيات رئيسه و ديدار با روساي بيمارستانهاي واحد پزشكي تهران مطرح شد :
اتحاد ، همدلي و استفاده از خرد جمعي گره گشا وكليد حل بسیاری از مشكلات است .

دکتر طباطبائی با تقدیر از ارائه گزارش های شفاف و مبسوط روساي بيمارستانها و دانشكده ها در آستانه شروع سال تحصیلی جدید گفت : نكات مثبت بسیاری در این گزارشات وجود که باید با توکل و استمداد از خداوند متعال ، دست در دست یکدیگر و با مشارکت و همدلی کمر به خدمت بست.
وی اظهار داشت اگر به جای روحیه طلبكاري از سازمان ، حس بدهكاري رادر خودمان ايجاد كنيم میتوانیم با انگیزه بالا و قوای بیشتر راحت تر كار كنيم ، که این امر مهم و ارزشمند نياز به همفكري بيشتر در ميان روسا و مديران ارشد دارد .
رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی سپس با تقدیر از سیاست های اجرائی مهندس عسگری معاون اداري و مالي گفت :
طی یکسال گذشته تا کنون كل بدهي هاي آموزشي به جای مانده از سالهاي گذشته واحد با همت عالی و برنامه ریزی های زمانبندی شده ایشان به مرور ایام رفع شده است بنابر این لازم و ضروری است براي پيشرفت در امور جاری دانشگاه و بهبود فرایندها وقت بگذاريد ودر سایه همدلي و همراهي با یکدیگر با بهره مندی ازنكات مثبت دررفع نکات منفي و نواقص اين مجموعه قدم بردارید و فراموش نکنید تمام اعضای هیات رئیسه براي خدمت آماده هستند .
گفتنی است این نشست روز شنبه 13 شهریورماه سال جاری با حضور دكتر سيدمحمود طباطبايي رياست دانشگاه ، دكتر ملك افضلي مشاور عالي ريیس واحد در امور تحقیقاتی ، مهندس مسعود شهسواري معاون عمران ،دكتر خليل علي محمدزاده معاون آموزشي ، دكتر حسن افتخار اردبيلي معاون پژوهش و فناوري ، دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي و دانشجويي ، مهندس روح ا... عسگريان معاون اداري و مالي دكتر فرسار رئيس دانشكده بهداشت ، دكتر حسن مقدم نيا رئيس دانشكده پيراپزشكي ، دكتر زرين دست رئيس دانشكده طب نوين ، دكنر نصرآبادي رئيس دانشكده پرستاري و مامايي ، دكتر شبنم موثقي رئيس دانشكده پزشكي ، دكتر آرش جنابيان رئيس بيمارستان بوعلي ، دكتر فرهاد سرابندي رئيس بيمارستان اميرالمومنين (ع) ، دكتر فرشته شاه محمدي رئيس بيمارستان جواهري و دكتر چگيني رئيس كلينيك تخصصي قدس در سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران برگزار شد و مسئولان شرکت کننده هریک در باره مسایل متعددی همچون
جذب نيروي جديد هيات علمي ، برنامه ریزی در خصوص ایجاد فضاهای جدید آموزشی ، چگونگی پذیرش دانشجویان جدید الورود ، پیگیری در راه اندازی رشته های جدید ، ارتقاء زمینه های تحقیق و پژوهش در مراکز تحقیقاتی بیمارستانها ، تقویت گروه های آموزشی و تعیین حدود اختیارات مدیران گروه ، شناسائی منابع مالی جدید به غير از شهریه دانشجویان با مشارکت بخش خصوصي و دولتي به بحث و گفتگو پرداختند .

در جلسه هيات رئيسه و ديدار با روساي بيمارستانهاي واحد پزشكي تهران مطرح شد :
اتحاد ، همدلي و استفاده از خرد جمعي گره گشا وكليد حل بسیاری از مشكلات است .